![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
ops, sorry.. faktycznie:szkoda i psa i siebie.lepiej pójść nad wodę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Nio a my mamy jakieś 190 km. Niestety też jesteśmy pozbawieni klimy, a Radośka już raz miała "przyjemność" jechać parę ładnych godzin w upałek ponad 30 stopniowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Wyjazd rano, postoje w lesie, dużo wody, mokre ręczniki, parasol p/słoneczny i szybka ewakuacja po ocenie do cienia i będzie dobrze! Futro jest dobrym izolatorem, byle nie przegrzewać psa (np. nie wdawać się w pogaduchy gdy obok pies się smaży w południowym słońcu)
![]() I oczy szeroko otwarte , bo na wystawach niestety zdarza się, że jakiś pies właśnie się smaży w w zamkniętym aucie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
My jesteśmy teraz nad pięknym jeziorem i taka męczarnia mi się nie marzy. To nie gra o złote kalesony by warto było psy usmażyć. Sexy ma szczenięce futro, którego po zimie nie wymieniła, Lalka ma już swoje lata a nie mam jej z kim zostawić... Po zeszłotygodniowej 10 godzinnej podróży w ten skwar strasznie mi ich szkoda
![]() ![]() Skutki zostawiania psów w aucie już widziałyśmy: http://wiadomosci.onet.pl/2682,21826...e_lokalne.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Witajcie, czy na tym stadionie są w ogóle jakieś drzewka w otoczeniu czyli cień?
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
No, na samym stadionie oczywiście nie, ale tuz obok jest lasek, drzewka, cień.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Macie już numerki w ogóle???
![]() |
|
|