![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja również dziękuję, do domu dojechałam dopiero o 8 rano(droga nieco się wydłużyła) . Hmm...Z tego co wiem to w Katowicach wilczak jest , a tu siedząc sobie na dworcu , każdy kto chciał sobie pogadać , pytał co to jest wilczak, wiec zabrałam się za uświadamianie.Wyłożyłam wszystko co i jak ,a tu mi gość wypala,,..Czyli to taka odmiana husky...'' ,ja na to że nie .No ale przynajmniej zrozumiał że to nie żadna podróba psa z zielonymi oczami
![]() Ps.Przemek ,proszę o przepis na langosze ,bo były ![]()
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nie bo ten gość z Katowic był
![]() |
#4 |
Wilkokłak
|
![]()
No cóż, w takim razie pozostaje tylko bić się w piersi, że nie wszystkich z tych ok. 308.000 Katowiczan udało nam się przeszkolić w zakresie - co to jest wilczak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ano , może za mało was widać,
![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dzieki serdeczne za przemiłe spotkanie!
![]() ![]() ![]() ![]() ps. Margo, Przemek, Anita, rodzinka i sąsiedzi- Podziwiam za mega-wysiłek! Wielkie dzieki za wszystko! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Grim Reaper
|
![]()
No ja właśnie do domu wróciłem, jak ktoś skojarzy o której wyjechałem z obecną godziną - domyśli się, że powrót nie był ani prosty ani łatwy, ani szybki. Jak to u mnie zazwyczaj, coś się spie#@!%lić musi
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
No to zaliczamy z Cwanym dość brutalny powrót do rzeczywistości
![]() Ale!! Chcielibyśmy baaaaaaaardzo serdecznie podziękować za wszystko!! Byliśmy pierwszy raz i zapewniamy że nie ostatni. Młody teraz śpi ale z wielkim uśmiechem na pysku ![]() Dziękuje za spotkanie bo poznałem wielu wielu wielu wspaniałych osób, niektórzy okazali się bliżsi niż się wydawało ![]() Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie!!
![]() |
![]() |
#9 |
Kawał ch*ja
|
![]()
87!
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|