Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Z życia wzięte....

Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW

Thread Tools Display Modes
Old 17-06-2005, 17:16   #4
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga
Nie tak latwo mi teraz tak optymistycznie patrzec na sprawe:
Jak najbardziej zrozumiałe....

Quote:
1. nie chodzi o przystosowanie...jakos nie umiem sie pogodzic z tym ze mam sobie psy wiec je trzymam dla przyjemnosci 8 godzin same
A ja wlasnie z pelnym przeswiadczeniem o swojej racji w ksiazce walnelam tekst ze jak Cie nie ma po 10 godzin to nie kupuj psa....i jak ja mam to do kupy teraz zlozyc??
Samo życie. Tak właśnie Bozia uczy nas pokory! Dawno, dawno temu 'walczyłam' z psiarzami, ktorzy wysadzali je pod naszymi oknami. Kiedy pojawiła się Tina, zaczęłam ją wysadzać pod ich oknami - nawet miałam upatrzone takie dwie "teściowe" - o, jakże słodki był smak zemsty

Quote:
2. wyprowadzic Gige? no moze ale Cheitana? obawiam sie sporej rotacji na stanowisku dog-sitter
To młody wilczak- nauczy się! Będziecie psiakom rekompensować niedogodności dni powszednich w czasie weekendów i urlopów.

Quote:
Wlasnie wymyslilam ze musze isc do szefowej i sprobowac zmienic sobie godziny pracy....
Jak widzę, już zaczynasz kombinować konstruktywnie. Tak trzymać.

Quote:
Mam ochote napisac wielkimi literazmi slowa, ktorych publicznie pisac nie wypada
Jak Ci ma ulżyć, to napisz mi w mailu, może się czegoś nowego nauczę
Rona jest offline   Reply With Quote

Posting Rules