![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
kalinka skakała na fretki na początku, ale każde takie zachowanie było ostro karcone głośnym nieeeee albo fuuuj. Jakoś tak bezboleśnie się udało to przeżyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
U nas jest tak, że zwierza razem jedzą i bawią się. Co około 2-3 dni zmieniają tylko goniącego i raz kotka daje wycisk Zirze, a raz sunia goni Afi.
![]() Na początku wyglądało to prześmiesznie, bo oboje nie znali swojej siły, a każde chciało się bawić, więc raz kotka prychała, a raz był pisk ![]() Interesujące jest też to, że pomimo, iż Afi dostaje jeść pierwsza, to jeszcze musi sprawdzić co też tam psiak dostał? Z kolei Zira bez kota zjada o połowę mniej ![]() Tu zdjęcia zabawy i kolejne ze wspólnego krwawego obiadku ![]() Dodam, że Afi była po kąpieli, dlatego taka zmokła kurka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Super się razem bawią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
W sumie nie wiem gdzie z tym postem się wstrzelić, ale chyba tu najbardziej pasi,
mam do sprzedania okazyjnie dużą metalową klatkę, taką jak na tej aukcji, stoi sobie złozona i sie marnuje... ![]() http://allegro.pl/klatka-dla-psa-cyn...469295134.html Prawie nowa, uzywana bardzo rzadko, dosłownie kilka razy, jakos nie okazała się przydatna akurat mi, z racji stylu zycia/pracy. ma wgieta metalową podlogę, te wyjmowaną wkładkę/ neistety juz w transporcie od producenta, ale nie sprawdzilam przesylki, więc nic sie nie dało zrobic/ - mozna wyklepac albo wymienic, jak kto chce. Jest na dosc ciezka wiec moge pomoc w transporcie na terenie Trojmiasta. Mozna tez obejrzec jakby co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|