![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
Inkontinenční podložky používáme od odběru, tj. od 6ti týdnů a jen párkrát se stalo, že je chtěl Dakouš v zápalu hry cupovat a většinou s tim začal jen když se mu připletla do huby třeba s kostí nebo jinou hračkou. Nicméně je fakt, že asi máme kliku na štěndo, protože zatim nezničil nic důležitýho a hlavně se snaží "ničit" jen pokud jsme doma a nevšímáme si ho když si myslí že bychom měli :-). To pak provokativně hryže nábytek, pantofle, zkrátka věci, kterých si sám jinak nevšimne. V tomhle směru se mi osvědčilo rozložit po bytě plyšáky a věci u kterých zničení nevadí tak, aby na ně v případě roupů dosáhl, ale obtížně. Stáhne si z komody plyšáka místo kytky a je to vpohodě.... Samozřejmě jsme odstranili z dosahu věci které nesmí zničit, jako dálkáče atd. :-) i když vlastně on spíš nadělá bordel a věci roztahá, než aby je vážně poničil (zatim). Asi je to i tim, že po ranních 4km v poklusu a žrádle chrápe až do odpoledního venčení :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
když jsme ty plínky měli,tak arwen byla v tom věku,kdy nic moc neničila, i boty jen ožužlávala,takže pleny nechala na pokoji,ani ji to nenapadlo. kdyby je měla třeba teď,tak by si jich určitě už všimla a rozcupovala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
Pro jerabekj
Zkus si můj příspěvek přečíst ještě jednou, nemluvila jsem o ničení věcí! Pouze o podložkách, který musí být na zemi, pokud chci aby na ně někdo čural, spolu s hračkama, samozřejmě. Ale čsv jsou hold zvídaví, kor v hejnu (měli jsme štěňata) A jestli ti štěně prospí celej den je to docela divný .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Je fakt, že Sofča i při téměř celodopolední vycházce ani ne 1hodinu spí a je zase fit. Pravda, nešli jsme v poklusu, ale zato v neznámém terénu a v hlubokém sněhu a s překážkama (tedy na její úrovni, ne na mojí).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
arwen nikdy nebyla hyperaktivni,takze ji stacilo malo,neprepinala jsem ji. dnes ji staci hodina se psama,kdy se vylita,nebo neco kolem dvou hodin prochazky a je vcelku hodna.po free sobote u rudy desenskeho ,kdy je tam cely vikend,je po prijezdu do prahy mrtva dobrejch 24 hodin,kdy se jen naji a vyvenci. psychicka unava .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
Tak to ti závidim Ten můj hajzlik se po tom, co se prospal ve vlaku stále dožaduje pozornosti a nějakých aktivit. To je potom sranda se mu přes den věnovat a přes noc se učit na zkoušky. Ale nemůžu si stěžovat Přes den tak 3h času na vyspání našetřim a příští týden bude klídek, tak to doženu a i Akkon mě bude mít plný zuby (snad ne doslova)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Junior Member
|
![]()
Pro: Janiz
jo omlouvam se, trochu jsem se rozepsal a bylo to offtopic. Jinak myslim že 4 hodiny spanku, kdyz nema co jinyho na praci jsou v norme. Kdyz jsme doma, je to tak hodinka nebo dve, ale pokud ho nezamestname, tak si treba hodinu neco hryze a pak zase chrni ... ostatne proc ne, je to selma. Nicmene mam to stesti, ze mi rozlisuje mezi hrackama a podlozkama na curani - ty si jen obcas splete s podlozkama na lezeni (pokud nejsou pocurany). |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]()
pro Jerabekj:
Tak to třeba jo, nedorozumění teda asi vzniklo tím, že mám ranní a odpolední procházku od sebe daleko vzdalenejsi nez 4 hodiny. Bud jde o rozložení v čase (ranni mám možná dřív a odpoledni pozdeji) nebo o názvosloví.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Member
|
![]()
Hmmm, tak Vanish docela funguje, zbylé věci nefungují:-( Ani odpuzovač psů:-(.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Junior Member
|
![]()
tak ja by som navrhla zrusit pristup do postele, kym si pes nezvykne, ze ostava sam doma a kym ten truc a curanie vseobecne neopadne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Member
|
![]() Quote:
Taky jsem napřed myslela, že když tam načůrá a zároveň tam bude moct být, tak toho nechá...nenechala. Takže jsem zvolila totální zákaz..a nic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
ta postel je tazka? ak nie, stacilo by opriet ju o stenu.. ak ano, davat prec madrace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Member
|
![]() Quote:
Včera jsem koupila jiný sajrajt-aplikovala jsem ho na postel a ten "pach" byl fakt síla..pak jsem se dočetla, že je pro použití JEN v exteriéru. Sofi před tím utíkala-když jsem jí dala čuchnout k lahvičce. Pak jsem ji nechala cca 20min samotnou-s postříkanou postelí. Přijdu a louže na posteli. Je to prostě naschvál, za každou cenu. O víkendu hold asi nepůjdem ven, a budu ji šmírovat přes dveře abych ji přistihla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Member
|
![]()
..tak trochu taky doufám, že to bude lepší, až budem chodit na cvičák..že bude utahanější a vyblbnutější. Přes víkend-když jsem doma..nebo zkrátka nemusim do práce, tak je v naprosté pohodě. A já taky. Vše nám jde líp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]()
Taky mě čeká doma nemilé překvapení v této podobě a mokrých peřin. Ale jeho osobní rekord je stržená bunda mámy a v ní krásně schováné lejno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]()
Mám dotázek. Zajímalo by mě jak dlouho Vášemu šťendu trvalo naučit se hygienickým návykům? Tedy že doma prostě EE? Zaajímá mě to pouze informativně. Jestli mám doma extra prasátko , když se občas ještě nezadaří
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Junior Member
|
![]()
Děkuji předem za odpovědi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Junior Member
|
![]()
Já už si to moc nepamatuju, ale myslim že Dakouš definitivně přestal kolem cca 6 měsíce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|