![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Pozostaje mi go nie przekarmiac i dbać o stawy (co zreszta robię caly czas) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Szybki wzrost i duża masa w młodym wieku - jeśli ktoś będzie miał podobne przypuszczenia że jego pies rośnie zbyt szybko należy wykonać badania krwi pod kątem fosforu i wapnia i jeśli będzie to możliwe przesłanie wyników do mnie na priva.
![]() |
#3 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Co sie dzieje, jesli te normy sa zachwiane? Pytam z ciekawosci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Co sie dzieje, jesli wartosci wapnia i fosforu sa zachwiane? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo proszę doświadczonych hodowców o odpowiedź: Ulvar waży 27,5 kg, czy to nie ZA DUŻO jak na bejbika, który nie skończył nawet 5 miesięcy? Czy wilczak może urosnąć za duży?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Nie jestem zbyt doświadczona, ale pamiętam, ze mniej wiecej w tym samym wieku Bies rosl i przybieral na wadze dosc intensywnie. W okolicy 10. miesiaca na szczescie przystopowal. Teraz przy wysokosci ok 70 cm (mierzone przy scianie ![]() Tez sie balam, ze za szybko rosnie... Ale juz mi przeszlo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Psy od Daka sa konkretne - lubia sie zaokralac, gdy dorastaja i "wrzucaja sporo na wage". Wiec podrastajacy szczeniak potrafi wazyc na serio ladnie... "Wyciagaja sie" dopiero z wiekiem - wtedy nabieraja linii... Wiec patrzac na zdjecie (i jesli czuc zeberka) to nie ma co sie martwic/interesowac waga - Ulvar wyglada tak jak powinien... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Popatrz na najbliższą rodzinę w tym samym wieku:
mamusia: ![]() brat mamusi Camio: drugi brat mamusi Cheitan: ![]() ta sama krew ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
nic to... Kucyka to my widziałyśmy z Agą w weekend w Czechach...
Piesek w młodzieży, duuuuużo powyżej 70 cm wzrostu - poejrzewam, że ok. 75 może mieć nawet. Jego tylna łapa miała z 15 cm szerokości, przednia jeszcze więcej. Myślałyśmy, że to może weteran, a tu młodziak... On przypominał chyba bardziej bernardyna niż wilczaka, wielkością łap, grubością ogona i wielkością głowy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pytam, bo wszystkie wilczaki w wieku Ulvarka, jakie widziałam (co prawda wiele ich nie było ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
oj cierpliwości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |