![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]()
Witam. Fajnie, że pojawił się kolejny wilczak w Warszawie
![]() Quote:
![]() Co do weta to nie bardzo pomogę, bo wilczaka póki co nie mam. Na SGGW faktycznie jest wielu specjalistów. Ja tez mogę polecić klinikę na Białobrzeskiej (Ochota). Chodziłam tak z kotem, mają dobrą opinię, ale czy znają się na Wilczakach? nie wiem ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Oprócz karmy-jako potencjalnej przyczyny drapania, warto rozważyć chemię uzywaną w domu, np. do mycia podłóg. O ile dobrze pamiętam to Rona u Lorki wyeliminowała drapanie, bo zastosowala do mycia podłóg neutralny kosmetyk ludzki typu płyn do higieny intymnej. Przy szczeniaku po prostu musi to być coś delikatnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Nasz suk w szczenięctwie uczulił się na kurczaka, wystarczyło zmienić karmę na inny mięsny składnik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Z wiekiem takie alergie adaptacyjne mijają. W maju Lorka prawie codziennie szalała na podtopionych przez wody gruntowe Błoniach i nic jej nie było, choć większość jej psich kumpli po spacerach cierpiała na różne uczulenia, o czym dowiedziałam post factum, kiedy woda opadła i psiaki wróciły na 'plac zabaw'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|