![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Daniela wraca do pracy dopiero 3.01 (stąd ta moja przerwa "techniczna").
Już wysłałam do niej e-mail z zapytaniem kiedy można wysyłać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
coś takiego znalazłam. tylko 25 sztuk a nie 150 jak w większości sklepów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Ale to jest chyba z wacikiem, a nie powinno być ze szczoteczką?? Ja spróbuję się dowiedzieć czy mają na klinikach we Wrocławiu. W tym tygodniu powinnam wiedzieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
kedsy na SK na obozie DNA pobierali na takich to. ja mysle ze margo czy ktos lepej zapytal konkrentej Daniely z czym pobrac material i bedzie jasnej co trzeba szukac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
cytat :
"Test mohu provádět z krve nebo z bukální stěrů - bucal swab. Bukální stěry jsou jednodušší a nestresují psy. Je třeba požádat Vašeho veterináře o sterilní karáčky pro odběr DNA." chyba wazne zeby to bylo na pobieranie DNA i nie jest wazne jaki patyczek ![]() dla tego mowie ze trzeba wyjasnic do konca- kto konkretne jak dlugo mozna trzymac przed wyslaniem jak wyslac w co pakowac i podobne. Ja w tym roku robilam badanie DNA to troche wiem ile tam jest wsziakich to ma byc tak to ma byc o tak zrobione. ja dziszaj napisze do Daniely z pytaniem co to patyczkow ![]() bo i tak dopoki swiaty nie zkoncza sie chyba nikt nie bedzie wysylac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|