|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Dlatego lubię oglądać "Zaklinacza..." bo znajduję tam nazwy na znane zjawiska Obawiam się, że cała trudność wprowadzamy my-ludzie, bo z uwagi na stan serca właściciela drugiego psa, zatrzymujemy naszego/bierzemy na smycz i przez to zaburzamy naturalny proces zbliżania się psów do siebie. Sami plączemy więc sami musimy rozwikłać |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Plessowy wilczak
|
Nie o coś takiego mi Gaga chodzi. Asta dobrze rozumie psią mowę ciała i reaguje takim podnieceniem i ekscytacją tylko na psy które pierwsze tak się zachowują. Takie co nie pokazują swoich zabawowych zamiarów Asta traktuje bardzo ostrożnie i z zachowaniem wszystkich elementów powitalnych.
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Więc w czym problem? Skoro oba aż kwiczą aby się pobawić?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Plessowy wilczak
|
W tym, że nie zawsze ja mam czas na ich zabawę
|
|
|
#5 |
|
Plessowy wilczak
|
A tak mi się właśnie przypomniało, może Radochnie zbliża się cieczka? Aszczu wyjątkowo polowała na inne suki jakiś miesiąc przed pierwszą cieczką (jak będzie przed drugą to się zobaczy
|
|
|
#6 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Plessowy wilczak
|
Quote:
|
|
|
|
#8 |
|
Młody wilk
|
Witam!
Mój wilczak będzie miał wkrótce 22miechy na karku. Zbliża się wystawa, a ja się nie pokoję o jego dzikie zachowanie. Owszem, z niektórymi psami potrafi się bawić np:beegle , ale bardzo się wk...ia |
|
|
|
![]() |
|
|