|
![]() |
#1 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
pas mane kai as vazinejau dirbti i Kauna tai suo budamas narve sugebejo pagalvei vidurius paleist - oi buvo smagaus tvarkymo
![]() ![]() Zuvedra- kiekvienas suo yra savitas, cekai turi polinki i tai stipriau nei kitos veisles ( nors turbut pazistamos veimaraneres niekas neperspjaus) ir jei yra galimybe suni izoliuoti nuo pagundu kambaryje- narvas nebutinas, o jei ner tokios galimybes gerai ji paizoliuoti ypac, kai dantys niezti, narve. o Vaiduli as iki siol prisimenu- mes gi tada nakti i Poznane vaziavom- Harka World wineri gavo o tokioj masinoj be dureliu vazinejos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Skaitau ir džiaugiuosi, kad laiku nusprendžiau, jog čeko vis tik (dar) nenoriu.
![]() ![]() ![]() Aiste, dėl kišimo narvan tai tikrai siūlau paklausyti sakančiųjų daryt tą nuo pat šios akimirkos. Aš saviškę 2 mėnesių kai pabandžiau papratinti būt vieną, tai tokį koncertą išgirdau (tiksliausiai tuos garsus nusako palyginimas su Afrikos tautelės šamanu, transo būsenoje atliekančiu egzorcizmo apeigas - kad ti "mielas mažas šuniukas" nieks nebūtų pasakęs), pagailėjau jos, o dabar vis dar pati gailiuos, nes šuva beveik metų amžiaus, o viena likusi kaukt pradeda (programa minimum 2 h), kaimynai skambina ir baras... Taigi kalk geležį, kol karšta - mažiai greičiau ir lengviau prie to pripranta. Sėkmės augant ir besimokant! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() nuu siaip jau cekai jei buna matomi kitu sunu draugijoje tie sunys buna... terjerai ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tai tik duok žinot, kai apsireikši Vilniuj, gausi mano žvėriuką-bailiuką pavaikyt. Pažiūrėsim, ar greita ir ar pavysi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() tu man i priva kontaktus mestelk, tlf jei keites ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Wolfin, nu jau kokia greita įsimylėti, čia artėjanti vasario 14-oji taip veikia?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ir Brukne
|
![]()
Dėl to mes jį ir taip ir mylim
![]() Bru narvą irgi vėlokai gavo, tai pasiekdavo užuolaidas, jas per narvą įtraukdavo vidun, apkakodavo ir apsysiodavo ir sutrypdavo. Ir taip kol likom be užuolaidų. Tada pradėjo įtraukinėti laidus - turiu jausmą kad minties galia, nes kaip letena pasiekt tai neįsivaizduoju. O sesė Majukas, kurios, beje jau pasiilgom labai ![]() ![]() Beje, Aiste, jums matyt ir prie voljeriuko reiktų pasipratint, tai tikrai geriau kad iki tada prie narvo įprastų... Nes kai dainuos kaimynams iš lauko tai bus juokingokoka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
prie minties galios prisideda dar teleportacija su narvu arba is jo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |