Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2011, 21:52   #11
Anathema
Junior Member

Anathema's Avatar

Quote:
Originally Posted by leila View Post
presne kvôli tomu experimentovaniu som písala, že pri šteniatku to má byť maximálne tabu.
z grnaulí sú vhodné trainer natural, first mate a puffins. FM sú ale dosť drahé, celkovo však trainery sú dobrá voľba.
čo sa týka kombinovania - prečo kombinovať? chcete pestrosť? kŕmte surovým. chcete pohodlie, dajte granule. kombinovanie nie je vhodné a je záťažou pre žalúdok, rozhádžete pomery potravy a to pri raste môže spôsobiť vážne problémy.
ak sa neviete rozhodnúť a chcete pohodlie, tak určite granule. ak chcete zdravie, chutné krmivo pre psa, obetujete jeden šuflík v mrazáku, raz za týždeň okrem svojho mäsa kúpte aj psovi pár kuriat, hoďte do sáčiku a zamrazte. potom už len vyberáte z chladničky a necháte rozmraziť... podľa mňa to skutočne nie je časovo náročné a kto nevie obetovať o 10min pre zdravie psa naviac, tak len toľko - chudák pes.
neviem prečo sa všetci oháňajú tým, že je to časovo náročné, zaberá pľac a podobne. robíme oveľa šialenejšie veci pre naše potvory, vrátane plnohodnotného zamestnania, tak prečo mu neponúknuť kvalitnú stravu?
Do jednoho šuplíku v mrazáku by se mi vešla kuřata max dvě a šuplíky máme dva (jeden je beznadějně obsazený věcma rodičů, nedá se svítit). Krmit syrovým prostě nemůžeme, není to tak jednoduché jak říkáš holt ne každý má hustomrazničku

Posting Rules