|
|
|
|||||||
| Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Pokud má někdo zájem, můžu vzít autem 1 osobu + psa v pátek 1. dubna z Brna do Jevišovic.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Ja mam jeste posledni dotaz a to ten,jestli bude jeste nekde vyvesen priblizny casovy harmonogram.Na klubovych strankach zatim nic a me se jedna o to,protoze pojedu vlakem,kdy tam mam v ten patek byt,kdyby se trebas uz neco cvicilo.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
No nevím, já jela minulej rok s vlkem z Prahy do Znojma dálkačem (busem) a úplně bez problémů, trvalo to cca 3 a půl hodiny a v pohodě. Je ale pravda, že já svou přišeru táhnu sebou od štěnda téměř všude (i domů do KE - cesta vlakem kolem 10 hodin) takže je zvyklý
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
no jo,ale kolik mu bylo,to bylo jeste maly stendo.
Ja prave nerada jezdim busem,protoze tam vmestnat dospelyho psa pod tu sedacku taky stoji za to. Navic jsem mela dojem,ze do dalkovejch busu nechteji psy moc brat. Ja to do toho Gresloveho Myta budu mit 4 hodiny a 15 minut,sice 4 prestupy,ale zase se clovek muze protahnout.Pak to dojdeme pesky.Spis se mi jedna o ten cas dojezdu,abych si nasla nejaky prijemny spoj.Ono se tam da jet i hodin sest |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Mellorn, bylo to na podzim a velikosti už tehda odpovídal velikosti Arwen
Ale to už jsme OT (moc se omlouvám) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Zjistím co a jak a zítra napíšu...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Tak jsem mluvila s Jevisovicemi, vycvikar by mel dosvistet okolo ctvrte odpoledni. Takze podvecerni patecni vycvik (nejspis obrany) pravdepodobne bude. Kdo by chtel prijet driv nez ve ctyri, zavolejte Dane Matusincove a domluvte se, od kolika bude doma (nejak jsem se zapomnela zeptat).
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Caba
|
Figurant a výcvikář Karek Cviček nám opět dal co mohl.Zlepšili jsme si metodiku poslušnosti,obrany byly naprosto skvělé,tentokrát jsme trenovali i revíry.
Neznám lepšího figuranta na československé vlčáky, video které bude v brzké době k dispozici mluví samo za sebe. Každý učastník si mohl odvést video s poslušností a obran. Aby viděli jaké pokroky dělají a také jaké chyby je potřeba odstranit. Všem doporučuji aby se za 14 dní přijeli na další výcvikový víkend,nebot další je plánovám až na červen. Opět bude trénink stop,poslušnosti,obran. Kdo bude mít zájem také trénink bonitace. Sebou dobrou náladu,výcvikové pomůcky,hory pamlsků. Přihlásit se můžete u paní Matušincové [email protected] |
|
|
|
![]() |
|
|