![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ale když jsem v práci nebo je noc, tak zkrátka sám je. Nicméně když se vrátím - probudím, věnuju se mu neustále, v podstatě vůbec neodpočívám a myslím, že co ho mám vypadám jako čarodějnice, protože na sebe nemám vůbec čas ![]() ![]() Na vztahu se snažíme intenzivně pracovat, ale nechceme si být vzájemně otroky a extrémní závislost myslím není známkou dobrého vztahu, spíš naopak, jak v mezilidských, tak v mezipsích vztazích. Bran od nás určitě není izolovaný ani není k ničemu nucený násilím. Jak říkám, nemuseli jsme ho zatím za nic trestat (běžné fuj a ne nepočítám - ale docela podřizujeme, když moc divočí). Uvidíme, co se z něj bude klubat dál, ale snad je spokojený, vypadá pořád vesele a když je sám, hraje si s balónky nebo loví plyšáky, dokonce ještě neohlodal ani kuchyňskou linku, ani futra, ani dveře, které jsou mezi koupelnou a kuchyní stále dokořán a tak stále k dispozici. A čůrat nebo kakat může kdykoliv chce, opravdu ho za to netrestáme, jen po něm chceme, aby čůral na určené místo - plínku - a to dodržuje. Sám od sebe se snaží, i když je to asi pomalejší, než kdybych s ním během noci pořád běhala ven, ale pak by byl přes den, co jsem v práci asi stresovaný, že se mu hrozně chce a nikdo s ním ven nejde. To je otázka no, co je pak šponování, asi záleží na úhlu pohledu. Každý pes stojí pohodlí, zvlášť tak veliký a svérázný. Ale to přeci neznamená, že by neměl mít žádné hranice, všichni přeci nějaké máme ![]()
www.bran.estranky.cz Last edited by Anathema; 15-02-2011 at 22:47. |
|
![]() |
![]() |
|
|