![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja mam taką prośbę, przystopuj trochę bo twój ostatni post jest brakiem szacunku do forumowiczów.
![]() |
#2 |
Plessowy wilczak
ubicazione: Pszczyna
|
![]()
A może po prostu olać trola? Bo jak widać żaden argument nie wytłumaczy tylko utwierdzi trola w przekonaniu, że on żyjący na zadupiu, w życiu nie widzący wilczaka (wilka zapewne też nie) na własne oczy, którego jedyna wiedza pochodzi z wiki (bo przecież czytanie obszernych książek boli), a znajomość ludzi siedzących w rasie jest równie na wysokim poziomie co kultura osobista, ma rację. A czemu- BO TAK.
Na co nam to. Niech sobie uzna, że ma rację i żyje w pełni szczęścia. Już byli tacy co przekonywali, że białe jest czarne ![]() Więc może powiemy w końcu- tak masz rację. Wilczaki mają być tylko szare, najlepiej czarne i po sprawie?
![]() |
#3 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Ewidentnie pachnie tu prowokacją. Szkoda czasu nawet na czytanie tych postów, a co dopiero na wchodzenie w dyskusję.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
ira.siad czy jak Ci tam - ogarnij sie w koncu trolu parszywy i przestan wyzywac tu ludzi, bo nie masz pojecia kto moze siedziec po drugiej stronie monitora. Uwierz mi, ze swiat jest bardzo maly, szczegolnie ten nasz maly swiatek psow, a niektorzy wola rozmawiac na zywo niz w internecie i nie zawsze musi byc to mila rozmowa. A tymi ostatnimi trzema postami przegiales pale - i do zganienia kogos w realu - nie zdziw sie, jak ktos Cie kiedys zgani cielesnie. A teraz wypie*dalaj swinskim truchtem pajacu.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Zaś te swoje błazeńskie pogróżki, to zachowaj na szczyli z własnego buraczanego kręgu, bo słomą z butów możesz co najwyżej wywołać uśmiech politowania na twarzy i nic więcej. Ultima modifica di Wilczy Duch : 02-27-2011 a 04:33 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Ja jednak radze najpierw spojrzec kogo obrazasz, bo osoby ktore wczesniej zacytowales sa plcia zenska, a cisniesz im jakby byly co najmniej facetami.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
ubicazione: Chorzów
|
![]()
A ja jestem za tym żeby moderator o ile to możliwe zbanował pewną osobę
![]() ![]() ![]()
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Ultima modifica di Mistrali : 02-27-2011 a 05:28 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Jako, że owo indywiduum już dawno przestało trzymać się tematu- przyłączam się, tym bardziej, że admin nie reaguje na raportowanie obraźliwych postów.
Przy okazji: co prawda nie każdy jest mnie w stanie obrazić, nie mniej jednak Seba - dzięki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
![]()
Ty tez badz bohaterem na wolfdogu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
ubicazione: Lublin
|
![]()
Nie bądź obojętny, już dziś! pomóż Nam zmieniać świat!
![]()
![]() |
#13 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Wracając jednak do sedna tematu, przytoczę na sam koniec najbardziej merytoryczną odpowiedź, jaką uzyskałem w/s powyższej problematyki (niestety z poza owego forum, gdyż tu poziom retoryczny jest opłakany): Quote:
![]() Ultima modifica di Wilczy Duch : 02-28-2011 a 01:15 AM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Zatem odejdz trollu.
Nam byc bardzo smutek, z powód Twoje odejscie, ale mówić się trudno - Ty odejsc i nie wracac.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ultima modifica di hubsen : 02-28-2011 a 08:17 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
ubicazione: Chorzów
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy założyłam wątek na temat jak przyszły wilczak dogada się z husky, znalazły się osoby, które postawiły mnie pod gradem pytań i dosyć ostro sprawdzały jak jestem do tego przygotowana. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakowałam tych osób, które nie napisały mi że wszystko będzie ok. Zadałam pytanie po to aby uzyskać odpowiedzi, czasem różne. Ty zadajesz pytania retoryczne, z góry wiesz jaką odpowiedź chcesz usłyszeć i każdy kto stoi w opozycji jest ''analfabetą, durniem itp.''. No ale ja przecież taki straszny podlizywacz jestem ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]() Skoro nie masz w zasadzie żadnego własnego zdania na tematy, które w jakimś tam - choćby tylko marginalnym - stopniu stały w opozycji do "jedynie słusznych" wytycznych tutejszej stricte klakierniczej (sic!!! - bowiem epitetycznie nękającej wszystkich, którzy nie dadzą im sobie wejść na głowę) gawiedzi, to rzeczywiście miarodajnie się sama określiłaś (zapewne sama tylko myśl, że mogłabyś tutejszym twardogłowcom jakoś podpaść, spędza Ci sen z powiek, stąd nie przyjmujesz do wiadomości niczego, co Ci krytykańsko - bowiem o konstruktywnej krytyce nawet nie słyszeli - zaszczekują). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|