|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
Dwie butelki ?
To do rzeczy zaczynamy w piatek Peronowka podobno dojedzie (tak mowili kiedys) wiec i inni moga Jestem po pracy kolo 17 wiec mozna byc juz po poludniu na dole podam namiary W sobote jest seminarium wiec wilczaki znikaja z miasta i laduja sie na Targi , bedzie tam kurs Obedience (jak juz dawno wiecie) a po przerwie , chyba kolo 15 nieoficjalne zawody naszej grupy Obedience. Na seminarium zadziwiajaca bedzie frekfencja wilczakowa Sztuki 2 z Peronowki (czy sie nie myle?), pewnie Belka i Bolcio Fany ( najdluzej cwiczaca Obedience) Amber (raczkuje, jak to szczeniaczek Na zawodach Fany i Amber sprobuja sil z Belgiem, Chartem, Bouceronem, i innymi rasami i kundelkami Prosimy o bardzo cichy aplauz, a najlepiej to po !!! Jesli ktos przyjedzie zanim wrocimy z kursu to nie ma sprawy, w domu zawsze ktos bedzie. W sobote powinni stawic sie Braterstwo ze Skoczkiem Joanka z Terminatorem (Joanko powiedz o ktorej mozesz byc i ile osob i ile pieskow) Mam nadzieje, ze przyjedziecie w miare wczesnie, zeby bylo kiedy pogadac! Bedzie nas dosyc sporo , bo oprocz wilczakowej ekipy przyjezdzaja znajomi z Wroclawia na Mistrzostwa Polski w Agility (okolo 6 szt). W niedziele powinna byc na wystawie jeszcze rodzinka Iowy, ale zapraszamy ich juz na sobote! Nie mam informacji od Maxa, moze Margo cos wie? W niedziele wystawa, a oto stawka psy kl. ml. AMBER Wolf z Peronowki kl. posrednia - MAX z Litavske Kotliny kl. o. - IKY od Uhoste kl. ch. - BOLTON eden severu suki kl. ml. ANDARIEL Wolf z Peronowki HALLA Kolarov Dvor IOWA Eden Severu kl. o. - MERRY Bell z Molu Es kl. ch. - JOLLY z Molu Es Troche nas bedzie Piszcie prosze jak cos trzeba wyjasniac i piszcie zeby sie potwierdzic o ktorej kto moze byc . Moje namiary Ul. Galczynskiego 22 8674167, kom. 502390630 Mozemy sie umowic tez np kolo Targow, zeby bylo latwiej dojechac. Moge tez wyjechac po kogos , bo tu ciemno kolo mnie ... Przyjezdzajcie! Amber juz szaleje z radosci Elcia |
|
|
|
|
|