|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
|
|
#1 |
|
Spiderwolf
ubicazione: Jasienica
|
Dostaliśmy taki opis:suczy wyraz,dobra głowa,szyja ,łopatki ,kl.piersiowa,zad i osadzony ogon.Dobra sierść dobrze się rusza.Wybitnie obiecująca
.Chyba dobrze jest????Pozdrooo Spiderka
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
Powiedziałabym że jest... wybitnie obiecująco
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Galicyjski Wilk
ubicazione: Kraków
|
Jest Bardzo, Bardzo dobrze
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Gratulacje dla wszystkich wygranych!!!!!
|
|
|
#5 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ze niby zielona???
A tu ewenement - ruchoma siersc, no no no... Faktycznie bylo wesolo Ja ze swojej strony gratuluje wszystkim, ale przede wszystkim naszej "malej" Scylli Rodzina przede wszystkim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
ubicazione: Warszawa
|
Mnie nie pytaj, sam nie wiem
A swoją drogą sssmok Scylla super - podobna do siostrzyczki, że ho ho (mam na myśli Sung). Pozdrawiam również przewodników Scylli |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Dziękujemy za gratulacje, miło było Was wszystkich poznać i spotkać Wasze świetne psy |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
'Wilk z baśni' :)
ubicazione: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:)
|
Ja żałuję, że mnie nie było własnie z tego powodu m. in., że mnie zobaczenie Biesa na żywo ominęło
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
ubicazione: Chorzów
|
Quote:
Już się nie mogę doczekać zdjęć
|
|
|
|
#10 |
|
Spiderwolf
ubicazione: Jasienica
|
Dziewczyny ,dziękuję!Mnie najbardziej cieszy że poprawiłyśmy bieganie
Jeszcze muszę zaznaczyć że była z nami Zuzia (córa 6 l) Kurcze SOCJAL to miałam ja!!!! Jestem zadowolona...A dzisiaj mamy drugie święto bo mój pan Mąż w tym samym czasie obronił swoje kolejne studia podyplomowe Więc otwieramy dobre wino i świętujemy!!!!Za wszystkie CSV ,ich właścicieli . No i koniec szkoły!!!!!!!! Spiderka
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
ubicazione: Lublin
|
Padam na twarz, niewiele napisze, bo już majaczę
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRANYCH!!!! Scylka szybko się zmyła, a chciałam pogratulować, więc czynię to teraz. Baldurek jest przekochany, wszyscy go macali, miziali i niuniali Focie z socjalu wrzucę niebawem w temacie galicyjskich Ps. Graba..... nie wybaczę
Ultima modifica di Z LASÓW LOTHLORIEN : 03-21-2011 a 12:15 AM |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VIP Member
|
Składamy gratulacje, widzę, że wesoło rozpoczęty sezon
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
ubicazione: Złotoryja/Wrocław
|
Dzięki wszystkim za miły dzień. Bies to w końcu bies
Tak czy inaczej duma mnie rozpiera, że jedynym stresem Presty było 'z kim nowym się teraz pobawić?' |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
ubicazione: Chorzów
|
Gratuluję wszystkim i dziękuje za gratulacje
Szczególnie dziękuje Madzi i Oli, bez których chyba nie wytrzymałabym oczekiwania na finały Wystawa niesamowicie pomogła Baldurowi z jego nieśmiałością i dystansem do ludzi, po paru godzinach każdy mógł już go miziać i głaskać i w ogóle zrobił się z niego inny pies Wszystkim, którzy kibicowali na finałach dziękuje, krzyki była słychać że ho ho , która głaskała go po łapkach, trzymała jak prawdziwa mała przyszła właścicielka wilczaka i upewniała się czy Baldurowi niczego nie brakuje My mamy bardzo ładny opis, sędzi powiedział że Baldur ''ma naprawdę ładne ciało,bardzo ładny ruch i tylko musi przebywać z ludźmi'' . Co do finału to wciąż jestem w lekkim szoku Sędzina podeszła do ''pudła'', zatrzymała się przy nas i przy onku, który zajął drugie i powiedziała że decyzja między tymi dwoma psami była ciężka ale ''postanowiła uhonorować Baldura bo dziś rzadko na wystawach widzi się tak piękny egzemplarz wilczaka i że Baldur ma naprawdę piękne uszy'' myślałam że na tym pudle zemdleję
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Ultima modifica di Mistrali : 03-21-2011 a 02:51 AM |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|