![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pro rejpaly, kteří tam uvidí mne, blekotat německy - dělám občas pro BR produkci v ČR a bylo tomu tak i v tomto případě. Požádal jsem KCHČSV oficiálně o pomoc s reportáží, ale kromě kontaktu na pana Hartla jsem se ničeho jiného nedočkal. Takže vše jsem musel zařizovat sám a tedy sám tam i mluvit. Možná dobrý námět na schůzi a dotaz na předsedu KCHČSV ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Pro rejpaly, kteří tam uvidí mne a Darlinčinu "poslušnost": Strčte si nohu za krk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
V Roudnici bohužel nebudu. Ohledně reportáže... kontaktoval mě pan Thomas Kirschner, a to 24. 3. telefonicky, následně na moji žádost e-mailem. V naší korespondenci v průběhu dalších cca tří dnů jsem mu předal kontakty (Ing. Hartl, "Dědo" Rosík) a také seznam akcí, které je možné navštívit s nabídkou spolupráce. Řekl mi, že některé z nabídnutých akcí by mohly připadat v úvahu a být z jejich pohledu vhodné, a že v případě potřeby se ozve. Neozval.
Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pan Kirschner nemá s reportáží nic společného, osobně jsem tohle jméno nikdy neslyšel a se štábem pořadu Euroblick spolupracuji už přes 4 roky. Štáb žádné kontakty ani tipy nedostal, takže za tím tuším nějakou nesmyslnou soukromou iniciativu. Já jsem Klub požádal zcela oficiálně a bohužel se mi, s výjimkou Evy Myslivečkové, žádné pomoci nedostalo. Nakonec jsme vše natáčeli velice improvizovaně na základě mých kontaktů a omezených možností. Například výcvik, o který měla BR eminentní zájem, jsme natáčeli na louce s Lenkou, Adrianem a jejich psy a u nás na zahradě s mým Danym. Všichni jsme se snažili, co jsme mohli a snad jsme ostudu neudělali, ale zcela jistě jsme neukázali to, co by ukázat šlo a obraz plemene mohl být zcela jistě mnohem výraznější. Ale posuďte v neděli sami ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
No mě se pan Kirschner představil jako člověk z české pobočky redakce ARD, která s BR na reportáži formou zajišťování kontaktů a materiálů spolupracuje. Zajímal se o kontakty, fotky a filmové materiály (zvláště ty staré ze začátků u Pohraniční stráže). Kontakty jsem mu předal, stejně tak informaci, že nějaké fotografie (ale není jich moc) mám vypůjčené u sebe od pana Hartla, navíc jsem mu nabídl - jak jsem už napsal - možnost natáčení na klubových akcích. Pan Kirchner mluvil i s panem Hartlem, o čemž mě e-mailem následně informoval s tím, že si s ním už domluvil schůzku. Dále se neozval.
Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Příspěvek byl odstraněn autorem z důvodu nechuti "hnát to vejš". Můj soukromý dojem z pár lidí není třeba brát jako "dost závažnou informaci" a zase sklouznout k ventilaci osobních averzí. Pracujte, zachraňujte, hádajte se kdo co udělal nebo neudělal a kdo je důležitější střed vesmíru. Klub není politika. Trochu nadhledu a nebrat se tak děsně vážně by občas neškodilo. Konec.
Last edited by Vlkodlak; 14-04-2011 at 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Za konkrétní odpověď předem děkuji. Karel Skoupý |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Moderator
|
![]()
No právě, že jsem nějakou dobu čekal na odpověď Klubu a pak jsem některé narychlo oslovil. Bohužel buďto nemohli nebo pomoc přislíbili a pak se už neozvali
![]() Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Koukám, že se to tu zase pěkně rozjelo...
Předně, svoje těhotenství rozhodně nepovažuji za handicap, umím si celkem dobře zhodnotit co zvládnu a co ne. (Což si ale spousta nezainteresovaných lidí nemyslí, takže pro ty možná bude cvičící holka "s bubnem" poněkud kuriózní.) Kvalitu výkonu svého i čuby jsem taky schopná posoudit. Je mi jasné, že to, s čím jsem spokojená já, nebude stačit ani na nejhorší platné umístění u zkoušek a najde se spousta lidí, kteří řeknou: Jak to cvičí? Takhle se to nedělá, to je hrůza. Na druhou stranu na tom je vidět, že se s čévéčkem cvičit dá, že čévéčko není nevychovatelný tvor (což je neuvěřitelně pevně zakořeněný předsudek) a že se to dá zvládnout i v těhotenství. Já nepotřebuju, aby mi čuba předsedala v na centimetr vymezeném prostoru a reagovala přesně dvě sekundy po povelu, stačí mi, že vím, že poslechne, když to potřebuju a to jsem chtěla ukázat. Rejpalům, kteří potřebují právě tu přesnost a dokonalost patřila ta poznámka (a potrefeným kejhajícím husám). Na to, jak moc je nebo není důležité propagovat naše plemeno se budou názory asi vždy různit. Někomu vyhovuje a je rád, že má doma "raritu", kterou nikdo moc nezná a je za kinga, že tohle "nezvladatelné a nevychovatelné" plemeno zvládá vychovat. Někdo si myslí, že by čévéček nemělo nijak zvlášť přibývat a že by mělo zůstat vzácným plemenem pro "vyvolené". Já si myslím, že by lidé měli vědět, že kromě českého piva a křišťálu máme i tohle krásné a neobvyklé zvíře a že by se ho neměli bát, protože vypadá jako vlk. Proto se smečkou chodíme mezi lidi, vysvětlujeme, odpovídáme, necháváme fotit, pořád dokola opakujeme to samé v nejrůznějších jazycích a mimo jiné taháme psiska (a vlky) do televize. Možná tomu nebudete věřit, ale skoro vždycky zadarmo a s povděkem, že je tam vůbec někdo chce. Děláme to z přesvědčení, že je to potřeba, prospěšné a pomůže to vlčákům i vlkům k pochopení u lidí a k usnadnění jejich i našeho života. To, že se o tenhle "úspěch" chceme podělit mi připadá naprosto lidské a přirozené. Jestli si kdokoliv myslí, že řídit klub je hrozně jednoduché a všichni to děláme jen proto, abychom si honili trička, může si to jít zkusit. Zorganizovat bonitaci, klubovou výstavu či podobně triviální záležitost, to je brnkačka. Nikdo z nás nemá větší starost, než jak dát najevo, že on je ten jediný a správný, kdo by to měl dělat. Nikdo z nás nemá větší potěšení, než vysvětlovat na schůzi (když už na ni někdo přijde), že a proč to či ono nejde a proč je něco jiného potřeba udělat takhle a ne jinak. Nikdo z nás nemá na sobotu lepší program, než vstávat ráno v pět, celý den strávit na povětří a domů se vrátit za tmy s rukama u kolen a bolavýma zádama a hlavou. Děláme to jen proto, abychom byli vidět, že to děláme a jestli vlčáci skončí v propadlišti historie, to máme u análu. Teď si uvědomuju, že v té reportáži nebude nikde titulek, že to jsem já a Darlinka. Musím s tím něco udělat... A jestli budu zítra místo bonitace v porodnici, uvidíme, jak moc jsem nebo nejsem postradatelná... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|