![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Autostop, autostop
![]() Z takim wilczakiem na pewno kogoś znajdziesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
z Rzeszowa będzie jedna osoba, włascicielka Sajgona Gorthan, niewiem czy na tym forum jest zarejestrowana, ale jesli tak, to mogłabyś się z nią umówić na jakiś dojazd, bo będzie lepiej zorientowana w połączeniach. ja niestety przez Rzeszów nie jadę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Niestety mój udział w wystawie stoi pod wielkim znakiem zapytania. Jeśli chodzi o połączenie to jest mocno problematyczne bo bezpośrednio nie ma nic o tej godzinie, jak się dowiedziałam na informacji PKS "można jechać do Górna lub Sokołowa Młp. a stamtąd na pewno jakieś połączenie będzie"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
ale miejsce wymyślili na tę wystawę... nie dość, że psów zgłoszonych jest mniej niż 70, to jeszcze ci, którzy sie zapisali, nie mają jak dojechać... jeżeli uda sie Wam dojechać do Sokołowa Małopolskiego to z tamtąd mogę Was zabrać, chociaż ze mną jedzie siostrzenica i oprócz Dervli jeszcze jeden mały pies, ale może się jakoś pomieścimy... sprawdź, jakie masz połączenie do Sokołowa, jeśli wystarczy czasu, to w razie problemów może zdąrzę zawieźć psy i siostrzenicę, i wrócić po Was do Sokołowa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Do Sokołowa jest 7.35 ale z kolei do Łowiska nic nie ma, do Górna tez o 7.35 ( przez Sokołów ) i to samo co z Sokołowa dopiero po 13, może próbujcie się umawiac z kims kto jedzie przez Rzeszów albo z rzeszy.
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
z Górna do Łowiska nie jest daleko, jeśli autobus będzie ok. 8.30 w Górnie, to zdąrzę zostawić psy i po Was przyjechać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja będę w Rzeszowie o 6:30, mogę dojechać autobusem do Sokołowa lub Górna, gdyby jakaś dobra dusza : Maria albo ktoś inny przygarnął mnie w jednej z tych miejscowości z Baldurem, maleńki już nie jest ale mimo wszystko bejbik więc myślę że jakbym się postarała to mogłabym go nawet na kolana wziąść
![]() Takie są autobusy z Rzeszowa do Górna ![]() 07:05 - 07:53 07:25 - 08:06 07:35 - 08:08 07:55 - 08:27
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 12-05-2011 at 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
jasne, że Ciebie też odbiorę z tego Górna, tylko sprawdź, czy te wszystkie autobusy jeżdżą w sobotę, bo podejrzanie dużo ich jak na tak krótki okres czasu... w soboty to raczej jeździ co najwyżej 1/3 autobusów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|