|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
K-Lee Family
|
Pijesz do mnie? Za dobre charaktery mają moje szczeniaki?
![]() Miałam na myśli to, że nikt nie obniża ocen psom, które kładą się na ringu, uciekają, czy ogonami wiercą sobie dziury w brzuchach |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
A to ja o niczym nie wiem.... chyba wypadlam z obiegu.... Bo ich glowna wada jaka ja znam osobiscie to to, ze to Iranowce.....
![]() Quote:
Wystawa w miescie XXX.... W ringu staje piesek - ogon na brzuchu, smiga po ringu jak cichociemny...z panika zerkajac, czy nikt nie wzroci na niego uwagi... Piesek jak piesek - budowa i ruchem dobry bylby z niego owczarek ... no gdyby nie ten spanikowany charakter... (wilczak z niego jest mocno przecietny - wiecej wad, zero porzadnych zalet) Ale wygrywa - wady sie nie licza. Fatalna prezentacja tez nie... Spanikowany charakter ani troche - jest CWC, CACIB i BOB... My schodzimy z tekstem sedziny "pieknego ma pani psa, ale przeciez zna pani jego wade - ten ogon nosi tak wysoko"..... ![]() ALE... sa tez wystawy jak ta z pania Lubaszka.... Wystawialam wtedy Bola... wystawa w Jeleniej... Przyjezdzamy i widze stawke -coz, nie mamy szans... sa dwie fajne suki z Czech.... Ale...do domu wrocilismy z BOBem... Jedna suka strachliwoscia chciala pobic dzikiego wilka... druga wystartowala do sedziny z zebami.... a Bolo... jak w przypadku, gdy sedziowala kobieta "gentleman w kazdym calu"
Last edited by z Peronówki; 16-05-2011 at 23:13. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Margo... no to oprócz tego są pozbawione genu strachu
Ehhh gdyby tak częściej sędziowała p. Lubaszka.... już daaaawno nie widziałam, żeby sędziowała wilczaki |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Warto pisać - fora czytują również sędziowie...
Mam taką nadzieję |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ci co chcą to czytają
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Oj, chyba czas na koszulki.... Znak zakazu z wilczakiem z podkulonym ogonem.... I wykrzykniki przy wilczaki z kita w gorze....
+ tekst: PO OGONACH NAS POZNACIE....
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Tylko ile osób założy je na wystawy? Z obserwacji ostatnich kilkunastu miesięcy - żadna hodowla nie ośmieli się, chyba, że będzie się przebierać, w zalezności od wystawianego psa
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ardal Conall
|
zamawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#11 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
nie genu, bo to nie geny tylko brak socjalizacji i nie strachu tylko odczuwania dyskomfortu
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
K-Lee Family
|
Jefta, znasz coś takiego jak "żart"?
|