![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
" ...Było trochę gości, bo to teraz taka nowa jakość wśród hodowców, nie pokazywać psów, ale pokazać się samemu. Nie dziwi mnie to wcale, bo są hodowcy, którzy poza swoimi zaprzyjaźninymi rejonami psów nie wystawiają. Może się obawiają, że zmiana klimatu psom zaszkodzi ? " z tematu na http://www.vlcak.pl/news.php?readmore=271
Trochę mam już dosyć milczenia , zostałem wywołany do tablicy na forum gdzie niestety napisać nic nie mogę a jeśli nawet by się udało to zaraz było by to usunięte - więc piszę tu. Niektórym nie idzie dogodzić . Jak się zgłosisz źle jak się nie zgłosisz okazuję się , że też nie dobrze i już nie wolno pokazywać się bez psów na wystawie . Nie zgłosiłem się na warszawke bo trochę mnie już znudziło pojawianie się w konkurencji z podwarszawską hodowla - jeśli można nazwać to konkurencją bo na każdej wystawie był wynik taki sam - ich przegrana . Monotonne teksty do sędziów typu " pracujemy , pracujemy nad charakterem i już jest lepiej" a pies wije się jak piskorz przy próbie pokazania zębów też mnie przestały bawić. Najpierw popracujcie nad psychiką swoich psów a nie obgadujecie innych sami odstawiając niezły cyrk .
|
|