Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 09-08-2011, 16:18   #11
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Witam,
zaszła jakaś pomyłka, ponieważ, nigdy nie dawałam informacji, ze moja Beczka szuka domu.
Dlatego proszę o usunięcie tego, tym bardziej, ze wszystkie małe już dawno są w nowych domach.
Wysłałam, juz też wszelkie informacje, a propo nowych domów, właścicieli, imion, oraz pozostałych danych, jak kontakt, proszę by to się pojawiło w bazie, by potem znów nie było, że czegoś nie dosłałam. Jeśli zaś wysłałam na złe adresy, prosze o odesłanie i napisanie oficjalnie na jaki adres ma sie wysyłać informacje.

Zaś na następny raz zanim doda się psiaka do last minute ( domyślam się, ze nie było to w złym celu, ale jednak) proszę o skontaktowanie się ze mna (hodowcą) i zapytanie o to.

Coraz więcej nieścisłości jest w bazie, mam nadzieję, ze przy nowej poznikają, jak np. pomieszane zdjęcia.

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję.
Agnieszka B.

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."

Last edited by shaluka; 09-08-2011 at 16:24. Reason: literówki
shaluka jest offline   Reply With Quote

Posting Rules