Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 26-09-2011, 14:06   #8
Mistrali
Junior Member

Mistrali's Avatar

Quote:
Originally Posted by GRABA View Post
Zawsze się znajdzie "coś" czym można pocieszyć inną osobę jako podanie np. na tacy "absurdu" w tym momencie chodziło o oko - którego jak widziałaś na karcie oceny też nie mamy jako wady)))
https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
Swoją drogą ważną masz tą kartę czy nie? Wg mojej oceny na tamtej wystawie nie Baldur zasłużył na BOBa, a zupełnie inna suczka (sama wiesz jaką wadę podst. ma Twój pies, a to już obniża notę). O ruchu nie wspomnę, bo nie chcę Ci robić przykrości - najlepsza w ruchu była rywalka Baldura w juniorach - jako jedyna miała ogon i głowę tak jak ma być
- warto czasem nauczyć się wzorca

P.S. Proszę admina o przeniesienie dwóch ostatnich postów do wystawy chorzowskiej 2011
Nie rozumiem czemu obrażasz Baldura. Ani jednego złego słowa nie użyłam w odniesieniu do Twojej suczki. Nie rozumiem czemu nie mogłaś powiedzieć mi co myślisz na wystawie w Chorzowie, tylko z uśmiechem i udawaną szczerością gratulowałaś mi, by teraz mnie obsmarować. Dziwne, że to już któryś sędzia z rzędu, który za plus poczytuje ruch Baldura, tylko Tobie się on nie podoba. Chyba zbyt mocno przyzwyczaiłaś się, że Twoja suka ostatnio dużo wygrywała i teraz nie umiesz znieść tego, że wygrał ktoś inny. Czemu na wystawie nie powiedziałaś szczerze co myślisz, tylko w zupełnie innym temacie, przy zupełnie innej wystawie, wyciągasz co Ci leży na sercu ? To trochę nie fair moim zdaniem. Tyle.
ps.: Karty ocen zarówno Twoja jak i moja są ważne.

Posting Rules