Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Thread Tools Display Modes
Old 27-09-2011, 15:03   #38
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Originally Posted by Drummer View Post
Ano Pavle rizikové těhotenství jaksi nemůže být 9 měsíců, ale zvažoval jste možnost, že budu muset zůstat v nemocnici ještě po porodu? a to je přesně můj případ. Měla jsem vždy zdravotní problémy a není moc příjemné tu řešit, že moje miminko nemusí být naprosto zdravé a že budeme mít problémy i po porodu. a myslím, že se tématu netýká proč budu v nemocnici tak dlouho.
To se opravdu netýká a nám do toho nic neni. Ber to ale tak, že se snažíme pomoct a jsou to všechno jen varianty. Neznáme Tě a tak můžou bejt některý varianty pitomý a jiný dobrý. Je to diskuze která je postavená tak, že "tě třeba něco nenapadlo nebo jsi něco přehlídla nebo neuvážila". Jsem chlap, dítě nemám, těhotnej jsem nebyl a nebudu, tak jsem si říkal, že by třeba po dohodě s doktorem vyšlo najevo, že dejme tomu prostředek těhotenství by byl vpohodě ... neber to zle.
jerabekj jest offline  

Posting Rules