![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Pokazała ostatnia sprawa?
Sorry, nie znam sprawy. Ale czy można podważyć certyfikat /o randze międzynarodowej/ wystawiony przez lekarza "z ramienia" ZKwP*? Bo ja o takim certyfikacie napisałam... ..... Jeśli o taki Ci chodzi, to może utrudnić zabawę... ![]() Raz w miesiącu przy konkretnych rubrykach wszyscy chętni będą dawać punkt "+" dla najlepszej, wg. niego, hodowli, dla najlepszego hodowcy, dla najlepszego psa, za etykę zachowań. Ale na dany "typ" głosują tylko osoby nie związane bezpośrednio z hodowlą /i może być miejsce na krótki dopisek/ I może być też "-" -np. za "niesportowe" zachowanie: za chamówę, za "lewe" lub podejrzane badania, za "dziwne" super noty na wystawach, za szczucie jednego na drugiego. Pełna transparentność. I tak mógłby powstać ranking hodowli i psów. ![]() Zostaną najlepsi, bo najgorsi "zawodnicy" sami wypadną - wykopie ich rynek. ![]() To tylko zarys bez sprecyzowań. Ale ja chętnie się w to "zabawię" -może wreszcie skończą się publiczne chamówy-podchody rodem z rynsztoka względem najlepszych/najważniejszych hodowców /jak w jednym z tematów równoległych ![]() ... *-w przypadku "golema" jestem w stanie jednak we wszystko uwierzyć... ![]() ... I Kodeks Etyczny "odfajkowany" bez Klubu... ![]() Last edited by Puchatek; 05-10-2011 at 18:17. |
![]() |
![]() |
|
|