|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
czuły barbarzyńca
|
My znowu z Celebem w ringu
Bies w nie najlepszej formie-po chorobie, chudy, wyjąco-zrzędząco-wojujący Nastawiam się raczej na miłe spotkania niź sukcesy Ale chrzanić to w obliczu ostatnich wydarzeń Trochę nas będzie... Cieszę się bardzo na spotkanie z Martyną, Pawłem i ich psiakami |
|
|
|
|
|
#2 |
|
aen'drean va, eveigh Ain!
|
Bardzo, bardzo miło czyta się takie posty! ;D No i ja też ogromnie cieszę się, że znowu będzie okazja się spotkać. Myślę, że gdyby Narsil był świadomy że za dwa tygodnie znowu spotka tylu kumpli marudziłby mi codziennie 'no kiedy jedziemy? no kiedy...? jedźmy już dziś!'
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
Towarzystwo doborowe się szykuje... Zazdroszczę spotkania! A stawka w męskiej młodzieży powalająca, więc będą emocje... oby same pozytywne |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Marti, ja wiem i już tak sobie w duszy powtarzam "no kiedy, no kiedy" do szybkiego!!!!! p.s. Rybka a Ty nie kombinuj, tylko.... może after w Wawie |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ngi dhla
|
Jako absolutny nowicjusz wystawowy chciałem stwierdzić, że klasa "baby" w odniesieniu do 25 kg Beryla brzmi co najmniej dziwnie. Tak patrzę na niego... i patrzę... i im bardziej patrzę, tym mniej w nim jest "baby".
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Haha... to samo miałam pisać! Co prawda Bystra trochę lżejsza bo ma jakieś niecałe 20kg, ale laska się z niej zrobiła niezła. Generalnie wysoka jak brzoza i głupia jak koza :P
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
No to życzę wszystkim dobrej zabawy
A Baldur pokaże się na wystawie w Świebodzicach
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
A czy to nie jest tak, że bez względu czy się wystawisz czy też nie, musisz uiścić opłatę jeśli pies został zgłoszony na wystawę??
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Niby tak ( choć znam parę przypadków, gdzie jeśli był to jednorazowy przypadek, to odpuszczali
|
![]() |
|
|