![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Pisalam juz do admina dwa razy z prosba o zmiane informacji, ktore zostaly podane przy dodawaniu miotu: http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/litters/1473
Miot zglaszal Krzysiek i wyciagniete sa jego prywatne dane, zamiast tych wlasciwych. Nasz aktualny email to: [email protected] Skype do kontaktu: sssmok666 Forum: sssmok Czy jest jakas jest szansa, ze ktos to zmieni? Czekam juz 3 tygodnie. P.S. Prosilabym o zmiane tych danych takze w zakladce o naszej hodowli.
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 15-11-2011 at 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Proszę o uzupełnienie w Zapowiedziach Miotów danych o miocie w hodowli Welkoscyrz z odbiorem w grudniu 2011. Rodzice: Lilith Girios Dvasia i Anczer Welkoscyrz. Informacje były dostępne jeszcze w zeszłym tygodniu ale z niewiadomych przyczyn zniknęły.
Proszę również o dodanie wyniku prześwietlenia na dysplazję Anczera Welkoscyrz. HD-A, ED 0/0 -wynik był już dwukrotnie przesyłany. Jeżeli zaginął proszę o informację prześlę raz jeszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Z góry dziękuję . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
- data urodzin szczeniat - imiona rodzicow - imiona szczeniat - numery chipow lub tatuazy - nazwiska nowych wlascicieli Musisz dodac tez dane z poprzednich miotów... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Margo, nie za bardzo rozumiem, chodzi mi o dodanie informacji w Planowane Mioty.
- data urodzin szczeniat - została podana w zgłoszeniu 02.10.2011 - imiona rodzicow - imiona rodziców również Lilith Girios Dvasia i Anczer Welkoscyrz - imiona szczeniat - ja mogę już podać imiona ale hodowcy, u których miot jeszcze się nie urodził to chyba nie za bardzo - numery chipow lub tatuazy - tak samo jak w/w - nazwiska nowych wlascicieli - tak samo jak w/w Informację jaką otrzymałam od Admina to: Kennel_name: WelkoscyrzPlease send me the copy of the HD-results of Anczer Welkoscyrz Regards, Prześwietlenie dosłałam kilka dni później. Informacje o poprzednich miotach A, B i C dodawałam na bieżąco. Jedyne braki to nr tatuaży. Gdzie mam wysłać brakujące dane, jeżeli ma być coś jeszcze to poproszę o informację, chętnie je uzupełnię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Jak mohu doplnit fotografie k mým odchovům?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|