Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Thread Tools Display Modes
Old 24-01-2012, 18:43   #22
Puchatek
Senior Member

szczerze - wali mnie to.”
A to już jest Twój intymny problem... każdy ma inne problemy/przyjemności...ja Ci za prześcieradło robić nie będę.

wzajemne ciagle obrzucnie sie blotem przez obie strony na forum publicznym”
Każdy, kto jest w jakikolwiek sposób związany z Peronówką i bliskimi jej Hodowcami, jest atakowany lub robi się względem niego podchody, by go nastawić przeciwko.
To trwa cały czas w drugim obiegu. Wooooow, „forum publiczne”!!!... powiedz to tym, którzy znowu ostatnio na WD powtarzają, że to forum Peronówki...

spotkajcie sie raz na zywo”
No, raz się na ### czaiłam i mimo że wystawę miał pod nosem i był zgłoszony, to speniał...
Siekierę??? Oszalałaś!!! Ubijesz ###, a posadzą jak za człowieka.

Edit:
Właśnie! Niektórym osobom przydałoby się zająć psem zamiast siedzieć godzinami na forum...
Dziękuję za radę... strach pomyśleć, jakimi mądrościami będziesz walić po oczach, gdy sobie w końcu psa kupisz.... strach się bać...
Najpierw był/-a wilczakrew, teraz wilcze serce..... jak teraz ktoś się nazwie „wilcze jelito grube”, to odpadam... wolę być mentalnie „radosnym dzieciakiem” niż robić przerost formy nad treścią i popadać w patos … chociaż może czas na trochę powagi i dorosłości... „wilcza śledziona”, „wilcze gluty w nosie”... i to kusi i to nęci.... i takie drapieżno-wilcze... wow!

„uzytkownicy poczytaja to sobie wyrobia zdanie na wasz temat i nie koniecznie takie jakbyscie wszyscy chcieli dla siebie...”
Są przecież mądrzejsze i poważniejsze fora wilczakowe -dla każdego coś dobrego.
A może niektórym to wisi, co byle /!/ „przechodzień” o nim mówi. To taki komfort nonszalancji. Zresztą monopol z wiedzy o wielu z nas ma tylko Glisdogon

„mi nie bedzie mowil co mam myslec o kim” -to w takim razie nie mów innym, co mają pisać i nie podsumowuj ich. Na WD są działy tematyczne -dla każdego coś dobrego /tego nie czytaj -to poniżej Twojej dorosłości, przecież /. Idź poprodukuj się epatując mądrością, a dzieciom daj się offowo pobawić... Moderator jesteś czy co?
Miauuu, miauuu....
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Posting Rules