![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ja mam podobną klatkę, ale rozmiar mniejszą. Na tej aukcji klatka jest w jakimś fancy-kartonie. Nie daj się zwieść - te wszystkie czarne klatki są takie same. Moja był w szarym, obskubanym kartonie, na pewno tańsza i na pewno taka sama.
Druga sprawa to rozmiar - to jest potwór. Wiem, bo na początku właśnie taką sobie kupiłem. Potem zamieniłem na mniejszą. Miej tego świadomość. Widziałaś fotki Marcina od Larsa ![]() Sama klatka sprawuje się dobrze. Plastik, wbrew pozorom także dudni. Może trochę mniej niż blacha, ale ciszy nie ma co oczekiwać. Jak każdą taką składaną klatkę, warto ją sobie dodatkowo zabezpieczyć w strategicznych miejscach spinając krawędzie klatki jakąś metalową klamrą. I generalnie, poza kolorem i plastikowym spodem, nie różni się niczym od dog V. Akurat ta z aukcji jest jeszcze większa, ale można znaleźć również w mniejszym rozmiarze.
Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) Last edited by jaskier; 26-01-2012 at 08:18. |
![]() |
![]() |
|
|