![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kupiłam czarną (element lansiarski być musi) ale tak jak napomknął Kuba- troszkę mniejszą. Czyli zamiast 120 cm ma 105 cm długości. Zauważyłam, że klatki długie na 100-120 cm mają różną wysokość. Oscyluje pomiędzy 70-85 cm co u wilczaka jest ważne bo dorosły samiec ma zazwyczaj prawie 70 cm w kłębie i jakby wstał to by nie mógł głowy podnieść. Takie niskie (70-75 cm) często zdarzają się w tych czarnych, srebrne są zazwyczaj wyższe.
Nam się udało i czarną i wysoką wynaleźć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Dziś wydarzyła się nieprzyjemna przygoda - malec zaczął histerie w klatce bo Pancio musiał wyjść ale tak niefortunnie trafił, że zablokował mu się jeden palec... podczas ataku paniki sam siebie podciął i wylądował na glebie z nogą wykręconą i palcem zablokowanym. Szczęśliwie skończyło się dobrze bo malca uwolniłem i pomimo, że mnie ostro pokąsał w panice
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hej,
1. powiedzcie mi, jak byście mieli wybór pomiędzy takimi samymi klatkami, tylko że jedna miała by w zestawie tackę metalowa a inna plastikowa to jaką byście wybrali ? 2. a jaką byście wybrali jezeli chodzi o klatke samą: metalowa, czy powleczoną czarnym plastikiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
To zalezy ktoredy ma wychodzic wilczak?
![]() Metalowa oczywiscie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Wilczak wychodzi z klatki jej najslabszym fragmentem
![]() Metalowa tacka w metalowej klatce. To oczywiscie wydluza tylko czas wyjscia ale to juz cos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Łowca swego czasu parę razy "zabił" swoją klatkę na amen... Ale plastikowa "szuflada" pozostała nietknięta do dziś dnia. W sumie jak o tym pomyślę, dochodzę do wniosku, że za każdym razem była to nasza wina; bo działo się to na skutek pozostawienia w jego zasięgu czegoś do wciągnięcia do środka (dywan, wykładzina itp.); faktem jest, że nie podejrzewaliśmy, iż ten zasięg jest aż TAK duży. ![]() Teraz Łowca zostaje sam bez klatki i mam nadzieję tak już pozostanie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|