![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Na co dziś zapolujemy ?
![]() Pójdź za mną.... upolujesz sobie bobrowy kołnierz ode mnie w prezencie ![]() ![]() ![]() Widzę piękny kołnierz - Dewi, startuj! ![]() Ja będe nawigował ![]() Prosto przed siebie i pełne zanurzenie.... tylko nie od strony bobrowego ogona ![]() ![]() Minę masz nietęgą... mi też przykro ![]() No, nie wściekaj się... ![]() Nie udało się z bobrami, to zapolujemy na krety - kołnierz niebobrowy, ale też ładny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ech, ty głupia, ile mam ci wbijać do głowy, że nie schodzi się poniżej norek!
Ojjj tam, olać to! I tak kocham go do obłędu Ciągle o nim śnię Z resztą twoje serce też podbił! W końcu jesteśmy doskonali
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Piekne love story
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Eury wytre(s)nowany przez Dewi, dzielnie przyjął na pierś "zaloty" TRZECH GRACJI - i wcale nie mam na myśli tych Rafaela czy Rubensa, tylko nasze czesko-swojskie pięknoty "od Silverków"
![]() ![]() ![]() Powitanie było bez zbędnych konwenansów ![]() ....kawaler, aby nie stracić twarzy, musiał pannom coś do słuchu mruknąć ![]() ... i od tego momentu było już tylko miluśnie i całuśnie..., ... a na przeprosiny Euryś dostał skrzyneczkę browaru Brenda na powitanie Eurysia pędziła z wywieszonym - sorry - ozorem ![]() ![]() przyniosła mu pokaźnych rozmiarów prezent ![]() Zszokowany początkowo Euryś, przyjął w końcu i badyla, i zaproszenie na przechadzkę w haszcze ![]() ![]() ... tylko proszę nie podglądać ![]() Jak było??? możemy się jedynie domyślać po reakcji Eurysia na łonie... natury ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
No nie wiem, co powiedzieć.....
![]() Najpierw "to" ![]() "Bow ![]() ![]() a teraz TO.... To już prawdziwe "Love Story" albo "Przeminęło z wiaDrem" nam się kroi.... W sumie, to ja mogę nawet zrozumieć Dewi... kobiety, ach te płoche istoty często gdy sprzyjające okoliczności /i jakiś szlachetny procencik przy zachodzie słońca/ ulegają przystojnym "Banderasom" ![]() A tu zaraz "stosy" adoratorek i alkohol! ![]() A wiadomo, jak to się potrafi skończyć....... ![]() .... (*)-no chyba, że ten "szczwany lis" chce wzbudzić zazdrość... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tmave Zlo
|
![]()
Lubię starego sucza, więc starannie ukrywam przed nią komputer. Ale - znamy życie - na pewno jakiś "zmartwiony" (nie, nie mówię o Tobie - Puchatku), przejęty po czubki kucyków zaistniałą sytuacją, w trosce o...... (wstawić dowolnie, co komu przyjdzie do łebka) ostrzeże "naiwną".
PS - Danusiu, wypierz Eurego bardzo starannie, bo jak go Dew niuchnie, to może nie być czego prać przez najbliższe miesiące ![]()
![]() |
|
|