Quote:
Originally Posted by Rona
Uwielbiam wilczaki za to, że tak szybko i skutecznie uczą swoich pewnych siebie państwa pokory 
|
Pochopne wnioski Rona wyciągasz... co takiego niby zrobił żeby mnie nauczyć pokory? że zmielił firankę czy przesuwa klatkę? a co ma niby robić?
Quote:
Originally Posted by Rona
Dlatego zastanów się dobrze, zanim następnym razem będziesz wymyślał od cykorów i histeryków ludziom którzy wierzą, bo zobaczyli 
|
musiałabyś się cofnąć do dyskusji z tamtego wątku - nie wymyślałem ludziom którzy racjonalnie podchodzili do sprawy i pisali NA TEMAT. Tak jak pisałem - temat BRZMIAŁ "JAK NAUCZYĆ" a nie "CZY ZOSTAWIAĆ". Dostrzegasz subtelną różnicę? Inną sprawą jest to, że NIGDY nie napisałem tam, że np wilczak NAPEWNO nikogo nie ugryzie czy nie ucieknie - po prostu liczę się z tym i tyle. Tak jak napisałem to PIES(w dodatku wilczy

) więc swoje instynkty ma ale nie będę popadał w paranoje i przywiązywał go do nogi 10 cm łańcuchem fi 100mm

, zakładał mu betonowych bucików, kamizelki kevlarowej i klosza na pysk tak aby NAPEWNO nic nigdy nie zrobił. A znając podejście co poniektórych to pewnie gdyby dachówka spadła mu na łeb i go zabiła to byście napisali, że właściciel idiota bo pisaliśmy WILCZAK musi być w KAPSULE

ewentualnie właściciel idiota bo betonowe buciki spowolniły ruch wilczaka bądź

właściciel idiota bo klosz na psyku i 10cm smycz uniemożliwiły wilczakowi przechwycenie spadającego zagrożenia
Powtórzę ponownie - nie dajmy się zwariować
a jeśli ktoś nie godzi się na jakiekolwiek straty mając psa z genami wilka to po prostu to nie pies dla niego i tyle. Oczywiście straty należy minimalizować (co też czynię) ale nie mam i nigdy nie miałem złudzeń, że będą. Więc do mojej pokory Rona jeszcze BAAAAARDZO daleko.
ps. zamek Lupus przekręcał już w wieku 3,5 mc
Pozdrawiam

i nie psujmy wątku... a jak chcesz powymieniać się poglądami to załóż jakiś temat i tam BARDZO chętnie podejmę rękawicę....