Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 30-06-2012, 21:09   #11
Margo
Moderator

Margo's Avatar

Send a message via Skype™ to Margo Send Message via Gadu Gadu to Margo

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
I na koniec:
wydaje mi sie, ze sprawa "sama sie" rozwiazala. Stalo sie tak jak mialo (tzn dostalam cynk, ze taka bedzie decyzja KAW jak nie uda sie nic ugrac tutaj): Ela (i stowarzyszemi) zadecydowali, ze zrobia klub "KLUBU RASY CESKOSLOVENSKY VLCAK i SAARLOOS WOLFHOND".
W zwiazku z tym jako czlonek GI chcialabym serdecznie zaprosic osoby, ktore dawaly Eli deklaracja chcac tworzyc KLUB CESKOSLOVENSKEHO VLCAKA o wypelnienie deklaracji:
http://czw.pl/dokumentacja_klubowa/d...cja_i_list.doc
Pragne tez podkreslic, ze deklaracje mozna skladac do obu klubow - i wilczaka (http://czw.pl/) i Saarloosa/wilczaka (KAWowy).
Jesli komus rzeczywiscie zalezy na rasie i ma ochote wspolpracowac z ludzmi, ktorzy nikogo do niczego SILA nie zmuszaja i tupaniem nozka nie probuja narzucac swojej woli to zapraszam....
Nie opadl jeszcze kurz narobiony zamieszaniem propozycja KAWu, nie ma jeszcze odpowiedzi GI, a Grzes juz przeedytowal strone i zaklada z Ela
"Klubu Ras CESKOSLOVENSKY VLCAK & SAARLOOS WOLFHOND"

Wyjasnila sie tez sprawa grupy inicjatywnej KAWu opisywana tajemniczym
"Ela + jeszcze ktos" lub "KAW (i stowarzyszeni)". Utrzymywano to w tajemnicy i ukrywano przed "opinia publiczna"... co sie dziwic skoro byla to Ela i Grzes. No moze jeszcze ktos, ale akurat juz ta informacja to dla mnie o wiele za wiele....

To pisalam JA, prywatnie, NIE w imieniu GI

The customs of your tribe are not laws of nature - George Bernard Shaw
Margo jest offline   Reply With Quote

Posting Rules