Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 15-07-2012, 13:48   #16
avgrunn
Senior Member

avgrunn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shyboy View Post
Trzymamy kciuki za Urcia
Dzieki bardzo, ale coz bylo jak zawsze

Wiec tak tym razem Urciowy nie byl tak fajny jak zwykle, mial problem z pokazaniem sie (jednak nie tylko on ), burczek byl okropny, ale jakos sie udalo przebiec :P.

Lokata 4, ocena bdb, opis: prawie sredni, o db proporcjach, glowa jeszcze mlodziezowa, grzbiet nie w pelni zwiazany, konczyny db katowanie, tylne nieco zbiezne, umiark. energiczne chody, typowa szata.

Nie wiem o co chodzi z tym opisem, a i wydawalo mi sie ze jesli chodzi o glowe to Urciowemu nic nie brakuje, wrecz przeciwnie, a tu niespodzianka.

Ogonie wystawa poszla jak myslalam , typowac moglam z zamknietymi oczami. Tylko mnie to upewnilo ze lepiej dac sobie spokoj bo to jest bez sensu.

Gratulacje dla Uruka, super ze jakos sie chlopakom udalo nie zjesc siebie i buziaki dla Bialki, w koncu docenila Smrodziachowy czar

Mimo przegranej bylo fajnie i ogromnie oslodzilo nam jak ludzie na wystawie do nas podchodzili i co i rusz na Urcia ze wilk, bardzo milo na serduchu sie wtedy robi .
A do tego Urcio wymeczyl zabawa wszystkie bulteriery, wlacznie z chlopakami, chyba ma slabosc do tej rasy, zreszta sie nie dziwie bo ja tez je uwielbiam
avgrunn jest offline   Reply With Quote

Posting Rules