Précédent   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Réponse

Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 18/07/2012, 09h08   #1
Duz
Junior Member

Par défaut

"A nie daj Boże, jeśli mi się pies załatwi na terenie wystawy -wtedy "na bank" przestanie W OGÓLE być wilczakiem!!!"

a tak, mój Dieselek się załatwił... znaczy, że teraz mam psa jakiej rasy? dobrze, że poruszyliście temat psiego stresu... to druga wystawa z naszym udziałem i było o niebo lepiej niż za pierwszym razem, kiedy to plułam sobie w brodę po co ja mu to zafundowałam. Teraz po drugiej, kiedy wydaje mi się, że było nie najgorzej i nawet z pozytywną "lokatą" czytając komentarze bardziej doświadczonych wilczakowców ode mnie, coraz mocniej zastanawiam się po co. Oczywiście siłą rozpędu będziemy w Sopocie ale potem to już pozostaniemy przy tym co lubimy najbardziej: lasy, łąki, bieganie, kąpanie i wspólne szlajanie się wszędzie z pozdrowieniami
Duz jest offline   Réponse avec citation
Vieux 18/07/2012, 09h23   #2
avgrunn
Senior Member

Par défaut

Spokojnie kazdemu sie moze zdarzyc, pies na zawolanie nie bedzie sie zalatwial i tak tu byla dobra reakcja ludzi, jak wczesniej widzialam podobna sytuacje tez u mlodego psiaka to ludzie smiali sie jak idioci, zupelnie jakby pierwszy raz widzieli zalatwiajacego sie psa, a takie smiechy nie pomagaja ani wystawcy ani psiakowi.
A co do stresu, coz nie mozna liczyc ze mlody pies na drugiej wystawie bedzie szczesliwy, skoro niektorym to i 20 wystaw nie wystarczy, a czasem jest gorszy dzien i nawet fajnie wystawiajacy sie pies moze miec problem.
A jak wystawy Was nie wkurzaja to czemu przerywac, zrobicie Dieselkowi minimum i jesli juz bedziecie mieli dosc to wtedy mozna przestac
avgrunn jest offline   Réponse avec citation
Vieux 18/07/2012, 12h38   #3
Puchatek
Senior Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Duz Voir le message
mój Dieselek się załatwił... znaczy, że teraz mam psa jakiej rasy?
Na Mazury zawitała jesień, więc humor mi się "zwisił"/"zrubaszył"/"zostrzył" więc powiem krótko /tak dla wszystkich czytających bezpieczniej w kwestii zawałowej/: nie chcesz wiedzieć!

Przy tej "konstelacji gwiazd/gwiazdeczek/widmowych karłów-"karzełków"" na pewno masz ból i sromotę /cokolwiek by to miało znaczyć/, ale wilczaka to Ty już nie masz...
Puchatek jest offline   Réponse avec citation
Vieux 18/07/2012, 12h47   #4
Duz
Junior Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Bura Voir le message
Na Mazury zawitała jesień, więc humor mi się "zwisił"/"zrubaszył"/"zostrzył" więc powiem krótko /tak dla wszystkich czytających bezpieczniej w kwestii zawałowej/: nie chcesz wiedzieć!

Przy tej "konstelacji gwiazd/gwiazdeczek/widmowych karłów-"karzełków"" na pewno masz ból i sromotę /cokolwiek by to miało znaczyć/, ale wilczaka to Ty już nie masz...
Cóż pozostało z Diesla?
Wilk to jeszcze czy już strzyga...
kupa na ringu w Gdyni powoli zastyga
Duz jest offline   Réponse avec citation
Vieux 18/07/2012, 13h02   #5
Puchatek
Senior Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Duz Voir le message
Cóż pozostało z Diesla?
Nawet nie wilk Ci on i nie strzyga..... ot, >>zapłon samoczynny<<.....
Lecz by Was dowartościować dodam: >>cieplny<< i >>wysokoprężny<<...
Puchatek jest offline   Réponse avec citation
Réponse

Règles de messages