![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Forest Hood
|
![]()
Hej, już jakiś czas temu pisałem o dodaniu hodowli Forest Hood. Przesyłałem zdjęcie zatwierdzenia przez FCI. Prosił bym o szybką aktualizację.
Pisałem również prośbę o aktualizację profilu Tasji Eden severu (badanie HD, prawa hodowlane). Zmiane zdjęcia głównego na http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/183104/. No i w dalszym ciągu czekam na wynik bonitacji... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Witam. Wielokrotnie prosiłem o uzupełnienie danych w bazie Eskela : HD A, ED 0/0, JChPl, oraz o uzyskaniu praw hodowlanych w PL przesyłając skan rodowodu z odpowiednimi wpisami. Co mam zrobić aby to zostało zaktualizowane? pozdrawiam administratorów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forest Hood
|
![]()
Wynik bonitacji właśnie dziś do nas dotarł.
Wielkie dzięki dla Margo ![]() W dalszym ciągu czekam na dodanie mojej hodowli - dla przypomnienia Forest Hood (zdjęcia potwierdzające wysyłałem dawno temu...) Drogi Adminie co mam zrobić, żeby moje roszczenie zostało rozpatrzone pozytywnie??? ![]() Czekam na jakikolwiek kontakt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No dobra... jestem nierozgarnięty. Jak zmienić dane i uaktualnić dane psa? ...
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
ja czekam odkąd Młody pojawił się w bazie... bo ma wgl nie swoje zdjęcie, wysylalam je kilka razy, kilka razy wysylala tez sssmok i.... cóż, bez zmian.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Również posiadam problez z uaktualnieniem swoich danych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Warto wrzucac zdjecia Toska tez do galerii na WD bo jest szansa ze admin wezmie jakies zdjecie stamtad, choc ja juz prosilam dwa razy o zmiane zdjecia Geirroda Braterstwo Wilczakow bo ma stare zdjecie, poki co bez zmian :/
![]() |
|
|