![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jeszcze kilka miesięcy temu nie spodziewałam się, że będzie mi dane napisać "tego" posta tak szybko, ale stało się, o czym część z Was już wie - zamieszkał ze mną mały diabeł
![]() Dlatego też chcieliśmy się oficjalnie przywitać w pełniejszym, już 4-"psowym" składzie stadka ![]() Dokładnie tydzień temu pojechałam do Margo (jeszcze raz przepraszam za porę ![]() Przez ostatnie kilkanaście miesięcy rozmyślałam poważnie nad niejednym miotem, jednak ciągle coś mnie powstrzymywało... aż do czasu, kiedy dowiedziałam się o nowym romansie Peyki ![]() Ta wiadomość kompletnie zawróciła mi w głowie, jakiś wewnętrzny instynkt podpowiadał, że to będzie właśnie ten jedyny, na którego tyle czasu czekałam. I faktycznie - urodził się jedyny ![]() Młody jest rozbrajający (rozrabiający również) - szybko przypomniał mi jak wygląda życie ze szczeniaczkiem, od którego przez ostatnie kilkanaście lat zbierania psów na ulicy zdążyłam odwyknąć ![]() Także no... witamy się ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Śliczności
![]() ![]() Bawcie i uczcie się dobrze!!! ![]() Last edited by Gia; 20-09-2012 at 00:47. Reason: błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Skorzystałam z chwili, że ja już trochę odespałam ostatnie dwa tygodnie, a młody spał, żeby się wreszcie oficjalnie przywitać... ale właśnie się obudził i zaczął zamiatać, więc koniec forumowania chyba na dziś ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Z jednej stronie Ci zazdroszczę, a z drugiej mogę odetchnąć z ulgą...
![]() Moje baby śpią jak zabite już od dobrych paru godzin. System doby już działa ![]() Ale zgłaszam zapotrzebowanie na więcej fotek!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Zdjęć cały czas nam przybywa, ale przez moje ciągłe i chroniczne niewyrabianie się z życiem (tjaaa, projekty) nie miałam ich jeszcze czasu wrzucić nawet na facebook'a... ale obiecuję nadrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
No >>CZE!<< z rana!
![]() Zaraz otwierają sklepy, to możesz robić makijaż.... A potem, w ramach zasady "lepiej przeciwdziałać niż leczyć" do: -mięsnego -10kg "smaczków"; -markieta: haczyki i zasuwki do drzwiczek /kosz na śmieci, szafki nisko ustawione -np. z butami, szafy, a w przyszłości do kolejnych pomieszczeń/, kołki z wkrętami /instalacja półek na wyższym poziomie/, łańcuch z kłódką do lodówki, dodatkowe komplety pościeli i koców /w końcu "Czesław"-szczypior JUŻ śpi "po bożemu" na łóżku/, łyżki drewniane /nam Ozzy właśnie "zjadł" kolejną, tę co ŻEM "paszę" ważyła/, 4kpl. ścierek /tego nigdy za wiele/, mop, śrubokręt i kombinerki /podokręcać niedokręcone/, taśma izolacyjna do reperacji kabli; -apteki: zioła uspokajające /a tak ze 3op -na wszelki wypadeczek/, woda utleniona, plastry, spirytus, Rivanol; -hurtowni weterynaryjnej: bandaże, środki odkażające /najlepiej z antybiotykiem/, plastry. -pasmanterii: nici /w wielu kolorach po 1szpulce/; -sklepiku przykościelnego: książeczka z kantyczkami /z ziołami uspokajającymi dobrze się podśpiewuje w rytmie mantry.../; -"Alkoholi Świata"-co tam już uważasz, gdy zioła przestaną działać...... Co mi się jeszcze przypomni /przejdę po chałupie-powspominam/, to dopiszę.... ![]() I cóż Ci jeszcze mogę powiedzieć.... teraz już tylko: "Z Bogiem!" ![]() ![]() ![]() /i pamiętaj: zrobiłaś to na własne ryzyko... ![]() Last edited by Puchatek; 20-09-2012 at 07:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
No, w koncu zalozylas watek malego, wiec jeszcze raz gratuluje i jeszcze raz zycze Wam mnostwo wytrzymalosci. Ehh, skad ja znam te nieprzespane noce, wieczny dylemat czy jak maly spi to tez spac czy moze nadrobic z nauka, na szczescie Smrodziach juz duzy i grzecznie spi kiedy mnie to pasuje, dlatego jeszcze zycze by Cresil nie sprawial tylu problemow, by dawal sie wyspac i byl najukochanszy na swiecie
![]() No i mam nadzieje ze bedziesz zamieszczac wiele zdjec bysmy widzieli jak pieknie rosnie. ![]()
![]() |
#8 |
Wilkokłak
|
![]()
Ha, wygląda na to że "zgarnęłaś" jedynego młodzieńca z miotu.
![]() Powodzenia i dawaj duuuużo zdjęć. Już widać ten peyowy pyszczuś i koniecznie chcę oglądać go często. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Gratulacje!!!
Widzieliśmy małego na żywo w Późnej. Przystojniak bez dwóch zdań! A jak wda sie w starszych braci "Y" to na pewno nie jedno serce jeszcze złamie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Życzę duuuużo cierpliwości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ten błysk w oku... Łobuziak z niego rośnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Życzę dużo szczęścia maluszkowi, Tobie i reszcie stadka
![]() Czy wpadniecie z maleństwem na WAR? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Distinguished Member
|
![]()
Gratulacje, witamy młodziaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Spiderwolf
|
![]()
Rośnijcie zdrowo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Distinguished Member
|
![]()
My też oficjalnie witamy, bo nieoficjalnie już przywitaliśmy
![]() ![]() Nam dobrze, bo Cresilek za rogiem zamieszkał! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]()
I ja witam OFICJALNIE!
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||||
Member
|
![]()
Dziękujemy wszystkim za gratulacje i miłe słowa
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Zdjęć będzie na pewno sporo, ale na zamieszczenie ich tutaj chyba musicie troszkę poczekać ![]() Za to z facebookiem jestem praaawie na bieżąco... Quote:
![]() Peyowy pyszczuś widać już od dłuższego czasu, aczkolwiek bywają momenty, że chyba przypomina trochę tatusia - niestety to mogę oceniać tylko na podstawie zdjęć ![]() Quote:
Serca już podbija - moja mama jest w nim zakochana po uszy ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() W ogóle ma na koncie już dość pokaźną ilość oburczanych psów, a ledwo toto od ziemi odrosło ![]() Ale powoli mu mija, od kiedy poczuł się pewniej z naszym towarzystwie to zdarza mu się coraz rzadziej ![]() Quote:
![]() A pora, no cóż... taka "po naszemu" wyszła ![]() Ja całe życie jestem wszędzie spóźniona, to i w podróż planowaną od kilku lat się musiałam wybrać z poślizgiem, jakżeby inaczej ![]() A my dzisiaj zaczęliśmy stawiać pierwsze kroki na "poważniejszych" spacerkach, jako że kwarantanna powoli zaczyna nam się kończyć. Do psich "toalet" nadal nie chodzimy, ale dziś wybraliśmy się na krótki spacerek terenowy ![]() Zdjęć jeszcze nie zgrałam i chyba już nie mam dzisiaj na to siły, ale za to żeby tak z pustymi rękoma nie przychodzić, to wstawiam portrecik młodego z jego najcudowniejszą z minek ![]() ![]() Ten języczek to on ma chyba po tatusiu ![]() http://dl.wolfdog.org/pics2/2010/12/...28-7656346.jpg Pozdrawiam. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
No, na facebook'u i na Dogomanii jestem w miarę na bieżąco, ale tutaj nadal pustki
![]() Żeby tak pusto nie było to wstawiam w miarę aktualnego Cresila - zdjęcie z 23 września 2012r. - można sobie porównać jak urósł w porównaniu do pierwszego zdjęcia, które tu wstawiłam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Młody ma już prawie 7.5 miesiąca, a tu pustki kompletne, więc sie przypominamy
![]() "Małe" półdiable rośnie jak na drożdżach, czasem mądrzeje, czasem głupieje - ale na ogół jest w porządku ![]() Zdjęcia przekrojowo przez ostatnie kilka miesięcy ![]() 4 miesiące ![]() 5 miesięcy ![]() 6.5 miesiąca ![]() 7 miesiecy ![]() Pozdrawiamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|