Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Żywienie i zdrowie

Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje....

Thread Tools Display Modes
Old 14-11-2012, 22:21   #28
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Grzegorz S.
Margo większej bzdury w życiu nie słyszałem. JAK JA WSTĄPIŁEM DO CZESKIEGO KLUBU TO CIEBIE JUŻ TAM DAWNO NIE BYŁO. NIE PAMIĘTASZ ZOSTAŁAŚ Z NIEGO WYRZUCONA I SAMA DOSKONALE WIESZ ZA CO. Naprawdę nie wzbudzaj w ludziach litości, bo to jest żałosne.
Ehhhhh... mowilam o klamstwach i przekretach. I o braku skrupulow. Mowilam. A teraz okazuje sie, ze fabryka klamstw oklamala nawet swojego pupilka Grzesia...

Ale teraz juz serio: drogi Grzegorzu - mi tez szkoda czasu na to odkrecanie kolejnych Waszych klamstw, bo plodzicie je szybciej niz kroliki... Wiec pisze oficjalnie. Sluchaj - napisales na FB, ze wyrzucono mnie z czeskiego klubu (inne pomijam - widze, ze zrodlo jest to samo i ta sama zgdnosc z reczywistoscia)... Ja do weekendu mam gosci, wiec daje ci jeszcze chwile, ale do poniedzialku prosze o pisemny dowod w tej sprawie. Jesli nie sprawe kieruje na oficjalna droge PRZECIWKO TOBIE.

Wiem, ze to nie Twoj tekst i wiem ze tego papierka nie masz, wiec zaakceptuje tez oficjalne pismo kto cos takiego powiedzial - imie i nazwisko (ja je znam - puzzle poskladaly sie w calosc, ale prosze je na papierze).

Rzeczywiscie zamiast po raz n-ty wyciagac Wasze brudy lepiej fachowo rozwiazac sprawe tego zalewu klamstw w sposob profesjonalny... Nekanie i mobbing sa karane i u nas i w Czechach... A warto z tym walczyc tym bardziej, ze zrodlem jest czlonek zarzadu czeskiego klubu, ktory na tej pozycji w zadnym wypadku byc nie powinien. Mam wrazenie, ze pozbycie sie wlasnie TEJ komorki rakowej wroci tam sytuacje do normalnosci... Bo reszta juz tylko powtarza to co ta pani "wyprodukuje"...

A wiec Grzesiek pamietaj:
Na 26.11 prosze o imie i nazwisko autora tych slow (albo pismo pojdzie z Twoimi danymi)

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP

Last edited by z Peronówki; 14-11-2012 at 22:48.
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Posting Rules