Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2013, 23:28   #7
jefta
Call Me Sexy Srdcervac

jefta's Avatar

Send a message via Skype™ to jefta Send Message via Gadu Gadu to jefta

Quote:
Originally Posted by avgrunn View Post
My tez uzywamy sznurka z polaru, jednak nasze sa grubsze niz te sprzedawane, bo sama je robilam, sa bardzo wytrzymale, wszystkie sa w niezmienionym stanie, czasem w nie wplatam kawalki skory by Urcio chetniej sie bawil czy szarpal
tak mnie zmotywowalas ze znalazlam w internecie opis zylkowych bransoletek i jeszcze wczoraj kuchenna flanelowa szmata zamienila sie w super gryzak mam jeszcze dlugasny pas juty-zajecie na dzis

Quote:
Originally Posted by wildheart View Post
numer dwa to kolejna najprostrza różowa kula z wypustkami, która piszczy jak się ją ściska - Młody nosi ją w zębach i piszczy do niej lub wyje
Sexy miala taka jako pierwsza zabawke (tez rozowa ) nosila ja delikatnie jak jajko i uwielbiala, ale wpadla w odplyw rynny i jak sie znalazla byla juz sparciala i rozpadla sie delikatniutko zlapana, Sexy byla smutna . Takie miekkie piszczace zabawki kupuje czasem na posluszenstwo, fajnie pobudzaja i mozna piskac dyskretnym ruchem jak sie pies rozkojarzy. Niestety wszytkie nastepne sa jednorazowe czyli na jedno nagrodzenie.

Quote:
Originally Posted by Gia View Post
My testowaliśmy frisbee z konga nienaruszone zostało. Ale nim się nie da rzucać, więc zabawka tylko do szarpania a nie samodzielnej zabawy w zasadzie...
Pytalam o wytrzymalosc, lotnosc sprawdze sama w nd, bo mozemy miec rozne oczekiwania

Z freesbee od Kalinki juz tylko dziury pozostaly

Posting Rules