![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Byłam, widziałam........ i....... i właśnie wielkie "I"
kl. baby i 2 hodowczynie, które pokazały jak może (bo tu bez akcentu "powinien") zachowywać się maluch nawet nawet na pierwszej wystawie w dodatku halowej. Szanowne dziewczyny, obie mieszkacie w domkach, obie macie stadka podopiecznych - a tu maluszki świetnie zsocjalizowane i obie zaprezentowałyście je genialnie ![]() zacznę od dziewczynki: czyli bratanicy LUCY z Lasów Preczowskich - świetnie się patrzy na maluszkę, która szuka spojrzenia swej pańci jakby chciała powiedzieć: "dobrze, dobrze stoję, jesteś zadowolona, że jestem taka grzeczna?" - suuuuper ![]() nooo i mój drugi pupilek: BAZYLISZEK Wilk z Baśni ![]() ![]() ![]() Bez dwóch zdań te dwa maluchy obroniły honor wilczaka *czytaj pewny siebie ![]() Gratki PANIE HODOWCZYNIE!!!!! - ale coby Wam za wesoło nie było, to dopuszczam się twierdzenia, że oba maluchy mają we krwi programator posągowego stania ![]() P.S. Źle się patrzy na psy, które są wystawowymi wyjadaczami, a jest jak zwykle czyli do bani ![]() P.S.1. Gratulacje dla Luuuu - "łyse jest piękne" ![]() DIABLICA - specjalne buziaki - pozostanę jej fanką na zawsze ![]() P.S. K......... jego m.......... - jak można zostawiać wilczaka w samochodzie z uchylonymi oknami - gdzie tu zrozumienie istoty żywej!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|