![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Member
|
![]()
Chyba należy poprosić jakąś dobrą duszę, żeby przeniosła część postów do tematu "Sierść wilczaków"
![]() http://www.wolfdog.org/forum/showthr...839#post451839 Quote:
...ale mimo wszystko wolę jednak rybę, niż kupę. Raz LAti w kupie wytarzał się nam tak, że miał równomiernie rozprowadzoną, co najmniej półcentymetrową warstwę na sobie. Mówię serio, nie ubarwiam. Nie poznałam go jak wylazł z krzaków, bo kompletnie zmienił swoje ubarwienie - od czubka ogona, aż po potylicę za uszami ![]() Nitka też raz urządziła się podobnie, ale miała cieńszą i nie tak równą warstwę. Za to troszkę kupy na samej szyjce zdarza się często, ale to już nie jest ten sam poziom okropności ![]() Quote:
![]() Ja nie cierpię kąpać psów, u nas niestety to jest zawsze totalny "bangladesz", bo żaden z naszych psów nie lubi wody... ale o ile Nitka i Basta skulą uszka i biedulki jakoś to wytrzymują, to Łati aktywuje w sobie moc tybetańskich mnichów, pochodzącą z jądra ziemi... to jest po prostu tragikomedia ![]() Dlatego tez z przyjemnością myślę o tym, że jednego można będzie nie kąpać ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|