![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]()
Lub na ile Ci taki związkowy "beton" pozwoli....
![]() I cóż ja mam Ci napisać?..... ![]() 1. Jesteś Kraków, idź na spacer z naszymi, pogadaj... 2. Nie przed czym a przed kim... 3. Sprawiasz /chyba/ sympatyczne wrażenie -żal by Cię było.............. ![]() Quote:
1. Dla co poniektórych to wcale nie jest komplement.... ![]() 2. Czy można mieć wilczaka i być tak do końca "normalnym"? ![]() ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Dobra, to się skontaktuję. Co do "normalności" to miałam na myśli głównie to, że nie ma u Was takiego wywyższania się typu " co to ja nie jestem" ![]() Ja w Krakowie na prawdę nie zauważam betonu ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Większość z nas jest "co to ja nie jestem"...w końcu mamy prawie-prawieWILKI... ![]() A byłaś już na jakimś zebraniu w ZK? Może na ostatnim Walnym? Nawet w trzcinach "moich" morenkowych jezior podekscytowane żaby dyskutują o tym. ![]() Last edited by Puchatek; 24-03-2013 at 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A ja trwam przy swoim: jesteście bardzo normalni i już!
![]() |
![]() |
#5 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
W tej "opozycji", do której poziomu musiała naginać się "jedynie słuszna linia partii", są także Ludzie ze środowiska wolfdogowych wilczakowców.....
Jak wspomniałaś, nam /mimo braku obowiązków odgórnych/ zależy na psach..... jesteśmy normalni.... ![]() ... Ten "poziom" ![]() A ty Im "przywaliłaś "poziomem"...... ![]() Jak więc Ty ustawiasz się w tej "konfiguracji" >dbałość o rasę -ZKwP< ? /Ret.!/ /prościej się nie da.../ ![]() ..... Edit: Określenie >normalni< użyłam w całokształcie oceny nas /naszego zachowania/, nie wybiórczo.... Chyba, że nie chcesz tego łączyć i wolisz ocenianie "selektywne"...... Last edited by Puchatek; 25-03-2013 at 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]()
Może za mało zauważasz. Albo nie chcesz widzieć?
![]() Samo to, jak wczoraj odnoszono się do Zofii Mrzewińskiej świadczy jak najgorzej o tym, co tam się dzieje ![]() Poszłam na walne zebranie pierwszy raz, bez uprzedzeń wobec kogokolwiek, ale wyszłam zbulwersowana poziomem dyskusji, agresją prowadzącego, arogancją zarządu i pogardą dla ludzi, którzy nie popierają "jedynie słusznej linii biura politycznego" ![]() Niestety, ale widok kierownika sekcji, który głosuje przeciwko inicjatywie organizowania szkoleń dla młodych/nowych hodowców na długo pozostanie w mojej pamięci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|