![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
VIP Member
|
![]()
Biorąc pod uwagę, jak bardzo wszystkim na sercu leży dobro rasy i zgodność owoców hodowli ze wzorcem, przede wszystkim będzie lepiej!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
K-Lee Family
|
![]()
Aż nie mogę się doczekać kto nas posędziuje za jakiś czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
VIP Member
|
![]()
Ewa, popatrz na sprawę globalnie: ostre cięcia po dupnych charakterach, złych budowach i innych wadach. Na kanapy i bez hodowlanek z wizgiem polecą te, które nie spełniają 'norm' hodowlanych, a biegać nam zaczną takie bure, że mucha nie siada. Bo jeszcze do tego dołóż misję agitacji wśród kolegów po fachu, czyli oddolną inicjatywę wspominanych seminariów, paneli dyskusyjnych i szkoleń.
Dżizas..rozmarzyłam się...normalnie zielona wyspa dla wilczaków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
K-Lee Family
|
![]()
Ależ ja bynajmniej nie miałam zamiaru zabrzmieć dwuznacznie
![]() Marzę, żeby było tak jak piszesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Junior Member
|
![]()
Wrzucam szybciutko temat. trzeba KONIECZNIE założyć Klub Rasy!
Pomyślcie o tym, jeszcze w tym roku! To będzie zupełnie inaczej. Będzie nas widać, stronka będzie ładna, promująca rasę i od razu prawidłowy wzorzec. Artykuły, cenione hodowle. Jakby co to jestem chętna do pomocy! Mogę tłumaczyć na stronce na angielski na przykład. Mogę też stronkę zrobić, ale tylko taką na weebly , bo innej nie umiem ![]() Jutro zaglądnę tu dopiero wieczorem, ale jestem ciekawa Waszej opinii!
![]() |
#167 |
K-Lee Family
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#169 |
K-Lee Family
|
![]() Last edited by Gia; 23-03-2013 at 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jest jednak jedynym przypadkiem, gdy wynik jest publikowany oficjalnie i gdzie ani wlasciciel tego nie ukrywa, ani do ukrycia wyniku nie zmusza hodowca... ![]() Pamietaj, ze z DM jest jak z wynikami HD. Wytyka sie hodowcow/wlascicieli, ktorzy "pochwalili sie" HD-C, a zapomina o tych, ktorzy poukrywali HD-D i HD-E.... Niestety takie ukrywanie bedzie trwalo tak dlugo jak bedzie przynosilo skutek marketingowy, gdzie zatajanie zlych wynikow oplaca sie bardziej niz szczerosc... ![]() ALBO do czasu, gdy odgornie publikowane beda takie dane (w Polsce pewnie za jakies 50 lat ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Senior Member
|
![]()
Młoda, chętna, Kraków, przyszły sędzia ZKwP i na pewno aktywny członek w Związku, a na dodatek chce Klubu Rasy......
![]() No, no, no...... ![]() Tylko wyglądać "walki o rząd dusz", a w zasadzie o Duszę..... /Krakowscy Wolfdogowcy ![]() ![]() .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
PS można ON LINE czy trzeba pocztą tradycyjną?
![]() Last edited by Wercyngetoryks; 24-03-2013 at 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A przed czym mają mnie chronić? Wasza rzeczywistość na razie bardzo mi się podoba. najbardziej to, że mimo braku wymogów robicie wiele badań i że jesteście tacy normalni.
![]() |
![]() |
#175 | |
Senior Member
|
![]()
Lub na ile Ci taki związkowy "beton" pozwoli....
![]() I cóż ja mam Ci napisać?..... ![]() 1. Jesteś Kraków, idź na spacer z naszymi, pogadaj... 2. Nie przed czym a przed kim... 3. Sprawiasz /chyba/ sympatyczne wrażenie -żal by Cię było.............. ![]() Quote:
1. Dla co poniektórych to wcale nie jest komplement.... ![]() 2. Czy można mieć wilczaka i być tak do końca "normalnym"? ![]() ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Dobra, to się skontaktuję. Co do "normalności" to miałam na myśli głównie to, że nie ma u Was takiego wywyższania się typu " co to ja nie jestem" ![]() Ja w Krakowie na prawdę nie zauważam betonu ![]()
![]() |
![]() |
#177 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Większość z nas jest "co to ja nie jestem"...w końcu mamy prawie-prawieWILKI... ![]() A byłaś już na jakimś zebraniu w ZK? Może na ostatnim Walnym? Nawet w trzcinach "moich" morenkowych jezior podekscytowane żaby dyskutują o tym. ![]() Last edited by Puchatek; 24-03-2013 at 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Distinguished Member
|
![]()
Może za mało zauważasz. Albo nie chcesz widzieć?
![]() Samo to, jak wczoraj odnoszono się do Zofii Mrzewińskiej świadczy jak najgorzej o tym, co tam się dzieje ![]() Poszłam na walne zebranie pierwszy raz, bez uprzedzeń wobec kogokolwiek, ale wyszłam zbulwersowana poziomem dyskusji, agresją prowadzącego, arogancją zarządu i pogardą dla ludzi, którzy nie popierają "jedynie słusznej linii biura politycznego" ![]() Niestety, ale widok kierownika sekcji, który głosuje przeciwko inicjatywie organizowania szkoleń dla młodych/nowych hodowców na długo pozostanie w mojej pamięci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A ja trwam przy swoim: jesteście bardzo normalni i już!
![]() |
![]() |
#180 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|