Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wychowanie i charakter

Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, ....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-06-2013, 23:42   #1
Joanna
Tmave Zlo

Joanna's Avatar

Send a message via Skype™ to Joanna

Quote:
Originally Posted by Emi View Post
Ufff już myślałam, że są totalnie do niczego i będę musiała napisać co my tutaj w ogóle robimy, co nasze bure robią w naszych damach
Jak to, co? Irytują na potęgę i sieją kłaki.

Ogłoszenie jest faktycznie ...hmmm... "imponujące" Tylko że reklamuje nie polską hodowlę i jest dalece nieaktualne. Szukając wilczaka dla nas, nie ograniczałam się tylko do strony wolfdoga i powiem szczerze, że nigdy takich "perełek" nie znalazłam...

Ależ dlaczego mamy się ograniczać do Polski? I jak dalece aktualne powinno być?

Moje zdrowie ma się znacznie lepiej, gdy ograniczam się do WD. Bo w tym wypadku nie odrobiłam pracy domowej. Nie spodziewałam się AŻ TAKIEJ skali zjawiska. Nie wiem, jak szukałaś i co przeglądałaś. Pozostajebcieszyć się, że ktokolwiek jest w stanie ominąć te, jak elegancko ujęłaś, "perełki".

Słuszne zwrócenie mojej uwagi w tym kierunku! Tylko nasuwa mi się pytanie czy przyczyną tych procederów jest brak podstawowej wiedzy o wilczakach czy faktycznie promocja ich wyimaginowanych cech użytkowych/ogólnych przez hodowców.

Emi, ja zdaję sobię sprawę, że do wielu ludzi to i pismo obrazkowe nie trafia, bo......(dopisz sobie). Ale albo mamy wątpliwą przyjemność obserwować scenariusz ataku z CZARNYCH OCEANÓW, albo społeczeństwo się nam degeneruje, albo.... nie próbuj szukać przyczyn i iść pod prąd. I poczytaj post Gagi.

Posting Rules