![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ciii! Nie chcialam mu az tak komplikowac tego tematu.....
![]()
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
W kontekście "filozofa i wilka", który ostatnio wypłynął po sąsiedzku to p. G. Nie opanował nawet podstawowych "małpich" umiejętności. I gdzie tu ten sapiens.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jedną ze znajomych naszego "O-góra" jest babeczka nie od wilczaków /zresztą nasz "gugu" ma głównie "spódnice" w swoim otoczeniu, bo wszyscy Mężczyźni omijają go szerokim łukiem/. Chyba paniusia owa ma nieźle przeflancowany łeb /nie piszę >głowa< świadomie -we łbie ma się nas....e, w głowie nie..../, skoro nie rozumie naszych "jazd" na swojego kumpla od kiecek /i jazd merytorycznych i "jajecznych"/. Zanim cokolwiek paniusiu, paniusia napisze w stylu "CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM ,GŁUPIA BABO,SIĘ KŁANIA hihihihihihi" /to z "ó" w guru i wieprzowiny/ -niech paniusia wyjdzie z szeregów ANALFABETÓW WTÓRNYCH, paniusiu.... /o wiedzy nt. ogonów u psów stojących i idących/biegnących w ogóle nie mówię -trudno coś takiego wymagać od "GŁUPIEJ BABY" mającej "ogony" bezogonowe....
.... W ogóle zauważyłam pewną "równię pochyłą" u >>O-góra<< -poziom rozmów z paniusiami z Grona, coraz bardziej "burdelowy"....... I on chce być w kierownictwie Klubu wilczaka?!.... ![]() ... Bardzoś Grzesiu wpatrzony w siebie.... nawet nie wiesz jaką opinię dajesz swoim koleżankom hodowczyniom z waszego GI swoją postawą... Można by powiedzieć -Bura też rozrabia, ale: -ja agituję ideologicznie a nie przez pryzmat własnego /tfu!/ interesu, -w kwestii inteligencji/intelektu do pięt mi nie dorastasz, więc "co wolno Wojewodzie, to nie tobie -smrodzie". ... To taka refleksja przy drugiej niedzielnej kawce.... ![]() .................................................. ......... Joanno -"I gdzie tu ten sapiens." Nie ponaglaj.... na razie Grenio sapie i myśli jak stworzyć wreszcie koło...... .................................................. ......... Grin - ![]() Last edited by Puchatek; 30-06-2013 at 16:36. Reason: :) W "równię" zapomniałam dać dyndaska przy e... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Jakby to napisac... Z ortografią nigdy nie miałam większego problemu (pomijam kwestie braku polskich znakow - ale to wylacznie wynik mojego lenistwa), ale jeśli ten g... chce mi coś wytknąć - to jedyny błąd, jaki zrobiłam w tamtym poście, to było napisanie GÓRU z wielkiej litery. I jeśli ktoś nie zrozumiał, dlaczego napisałam o z kreską - to żal mi go
![]() PS. Kazdy ma takie grono znajomych, na jakie zasługuje. I takich wyznawców, jakim sam jest kaznodzieją... (a moze powinnam napisać kaznobeznadzieją?) PS 2. Co do licznych spódnic itd... wiesz Bura, ze gej jest najlepszym przyjacielem kobiety? (to tak a propos mojego psa, oszszywiście ![]() Last edited by anula; 30-06-2013 at 16:43. Reason: wieczne dopiski |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]()
Cuś mam dzisiaj "krwawo"-filozujący nastrój.... jest szaro-buro-padająco....
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() No oSZSZYwiście!!! Gej to Gej. ![]() ......w odróżnieniu od facetów "bez jaj"..... ![]() .............. Ostatnio pewien facet mi rzekł: "zostaw to, bo to męska sprawa".... / ![]() Na co stwierdziłam: "bycie facetem, to nie tylko kwestia posiadania pierwszo- i drugorzędnych cech płciowych.... to w dużej mierze sprawa mózgu"... ![]() Zrozumiał, a ja zrobiłam, co miałam zrobić.... ............... I znowu refleksyjnie na koniec.... ![]() Częstym problemem wielu rodziców jest chęć życia życiem swoich dzieci... rodzicom się coś w życiu nie udało, czegoś nie zrealizowali, więc chcą zmusić (*) dzieci do najlepszej drogi /w ich mniemaniu/........... pewna suka zaciążyła za sprawą ZNOWU pewnego psa.... .. (*) -abstrahuję od mądrego wskazywania >plusów< i >minusów< danych wyborów... Last edited by Puchatek; 30-06-2013 at 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|