![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Czy jak pokryję jedną sukę 3x razy tym samym psem to dostaje "bana" i jetem traktowany jak "producent"?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Prosiłam już mailem, prosiłam przez formularz zgłoszeniowy ale bezskutecznie… proszę teraz tutaj, może admin tu jednak z czasem zaglądnie.
Uprzejmie proszę o dodanie miotu: YIPON z Peronówki x CLAIR DE LUNE Srdcervac Najwcześniejsza data odbioru szczeniaków: 01.04.2014 Dziękuję z góry. Jak pisałam, prosiłam już o to kilkukrotnie. Bezskutecznie. Chociaż inne mioty na kwiecień zostały dodane. Za to zamiast zapowiedzi o miocie, od kilku dni figuruję w bazie wolfdoga jako hodowca, który nie dosyła informacji o swoich miotach! Dosyć to nagłe i niespodziewane. Jest mi z tego powodu cholernie przykro, bo informacje dosyłam regularnie po narodzinach szczeniąt, dodatkowo kilka razy i na różne sposoby, żeby na pewno dotarły (mail, formularz). Regularnie uzupełniam także wyniki wystawowe. W ramach wyjaśnień: nie wiem, jakim sposobem po narodzinach naszego miotu „B” w bazie pojawiły się „dane” właścicieli wyssane z palca (pomimo tego, iż wysłałam właściwe i kompletne). Nie wiem także jakim sposobem w profilu BOHATERA Wzb pojawił się nagle „brak właściciela”. Poprzedni właściciel nie wysyłał takiej informacji, a ja wysyłałam pełną informację z danymi nowego właściciela. No ale w bazie wisi co wisi. Jeżeli do bazy wolfdoga mogą być dodawane wszelkie informacje totalnie bezkrytycznie, to może warto wprowadzić taki system jaki jest przy dodawaniu wyników wystaw: każdy dodaje sam, ale automatycznie jest pod tym podpisywany publicznie, loginem, więc bierze odpowiedzialność za rzeczy jakie wpisuje.
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 15-12-2013 at 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forest Hood
|
![]()
Witam,
Również proszę o dodanie naszego miotu do zapowiedzi. Przez formularz dodawałem dwukrotnie, ale bezskutecznie... NABAL KAZAN Bully royal club & TASJA Eden severu Najwcześniejsza data odbioru 18.02.2014r. Z góry dziękujemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Zerknij na Kazana - jest totalne echo jesli chodzi o badania. Inne jeszcze ujda, ale nie ma szans na publikacje miotu bez badania HD u ojca czy matki...
![]() |
![]() |
#7 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
http://www.wolfdog.org/dbase/litters/6 P.s. Miotów bez HD jest więcej, podałam pierwszy z brzegu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forest Hood
|
![]()
Kazan miał badanie HD. Potwierdzenie zostało wysłane i oczekuje na szybką aktualizację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dziad Borowy
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Myślę, z przykrością, że nikt tutaj na te pytania nie odpowie. Mogę napisać do Admina zapytanie, ale nie wiem czy jakąś satysfakcjonującą odpowiedź uzyskacie oprócz w skrócie "hodowca nie dosłał danych, niech przyśle jeszcze raz" ... Admin z tego co mi wiadomo nie czyta po polsku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Dziad Borowy
|
![]()
To może ja też się przypomnę.
Quote:
PS Z ciekawostek - wszystkie szczeniaki z miotu K miały podany ten sam zestaw informacji, m.in. numer chipa - u dwóch tego numeru nie ma...
![]() |
![]() |
#12 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Trochę czasu już minęło , co z dopytaniem ?
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Dzięki, że się przypominasz - wyleciało mi z głowy. Jakby nie było odpowiedź brzmi:
" Osoba taka nie będzie nazwana producentem - czegoś takiego w bazie nie będzie. Ale mioty (jeśli rodzice będą trzeci raz ci sami) nie będą ogłaszane/propagowane" A Ty odpowiesz mi na moje pytanie w innym wątku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|