![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Forest Hood
|
![]()
Witam,
Również proszę o dodanie naszego miotu do zapowiedzi. Przez formularz dodawałem dwukrotnie, ale bezskutecznie... NABAL KAZAN Bully royal club & TASJA Eden severu Najwcześniejsza data odbioru 18.02.2014r. Z góry dziękujemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Zerknij na Kazana - jest totalne echo jesli chodzi o badania. Inne jeszcze ujda, ale nie ma szans na publikacje miotu bez badania HD u ojca czy matki...
![]() |
![]() |
#3 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
http://www.wolfdog.org/dbase/litters/6 P.s. Miotów bez HD jest więcej, podałam pierwszy z brzegu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Margo... zapowiedzi miotów bez HD przynajmniej jednego z rodziców jest powyżej 15... i wszyscy przesłali ale nie wpisano do bazy??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
niektore wyniki byli ale przepadli ( ja mowie o Mephisto naprzyklad, albo Elwen ktorej HD przepadlo gdzies) to moze admin widzi ze one sa ale z jakich tam dowodow nie wyswietlaja sie one. slowacke mioty tez maja HD jak nic bo inaczej nie moga isc do hodowli, czeskie tez, niemiecke tez, no nie wiadomo dla czego nie widzi sie wynikow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forest Hood
|
![]()
Kazan miał badanie HD. Potwierdzenie zostało wysłane i oczekuje na szybką aktualizację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() To powodzenia z tą szybkością ![]() Daiva, może się mylę ale jak były i przepadły to znaczy, że ich nie ma, tak? a jak nie ma to miotu być nie powinno. Jeśli zgodnie z "prawem" ma być ![]() Last edited by Wonderfull Wolf ES; 02-01-2014 at 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
nie podważam stanu faktycznego, tylko znowu wracam do pytania dla mnie fundamentalnego - co dalej z bazą WD?? bo m.in. ta dyskusja pokazuje jej nie rzetelność ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
to bardzo dobre pytanie, ja tez chcialam to wiedziec ( jakim metodem przepadaja danne ktore tam byli albo dla czego jedne psy dostaja aktualizacje szcybczej niz inne)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|