![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Masz wpisane miasto: Kraków - są tam fajni wilczakowcy warto dołączyć do ich grupy spacerowej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Last edited by rozusable; 16-05-2015 at 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jak się ma Ayra?
Wybiera się ktoś stąd na wystawę do Krakowa? ![]() czekając na prawdziwą sesję, wrzucam jakieś 'domowe' zdjęcia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Uwielbiam to zdjęcie w lesie! Piękne zdjęcie z pięknym psiakiem.
Swoją drogą zaskakuje mnie jedna rzecz - Ayra ma zupełnie inny typ włosa. Nie jest taka puchata. Ma gładki, przylegający , błyszczący włos. Ale jej siostra (Blanka) miała dokładnie taką samą sierść jak Brego. Jeden miot, a jednak duże różnice. My zaczęliśmy nową szkółkę. Jestem zachwycona. Przedszkole to była pomyłka jeśli chodzi o szkolenie. Kontakt z psami ok, ale i to kulało, bo kobieta kazała spuszczać psy, zapalała papierosa i miała wolne. Eeee.... dużo by gadać, ale nie chcę tu siać defetyzmu. Teraz mamy do czynienia z profesjonalizmem. Ayra super pracuje, a my się dużo uczymy. Poza tym wszystko zmierza w dobrym kierunku, jak sądzę. Zaczęliście szkółkę? Ja będę w Krakowie weekend, ale bez psa ;-(
![]() |
#5 | ||
Junior Member
|
![]()
dziękuję
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Szkoda, że bez psa, ale jakbyśmy wybierali się gdzieś na spacer, to zapraszam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety ja do pracy jadę, więc nie będzie kiedy pospacerować. Ale jak będziemy w okolicach , o których ostatnio ci pisałam to umówimy się u was lub gdzieś pomiędzy.
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|