|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Junior Member
|
Ja zycze wszystkim powodzenia, niestety w sobote wolny jestem dopiero po 14 wiec pewnie nie zdarze, ale we wrzesniu sobie nie odpuszcze
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#22 |
|
VIP Member
|
Wrocilismy, odpoczelismy ( no jeszcze nie wszyscy), zabraklo Adama z Dragonem- przykro
O sedziowaniu napisze Margo bo to niezwyle ciekawa historia, do wszystkich emocji jeszcze dolaczyl sedzia z opisami i ocenami ze wlos sie na glowie jezy Teraz lista obecnosci zapowiedzianych gosci: DarekS usprawiedliwiony ale nie do konca: na finaly zdazylbys spokojnie Manu z Waldkiem - bylo nam bardzo milo Was poznac Igienator ??? mam niejakie podejrzenia ze byles ale sie nie ujawniles..ale moze sie myle? pozdrawiam Gaga dociekliwa |
|
|
|
|
|
#23 |
|
The Grim Reaper
|
Fajna była ta wystawa
|
|
|
#24 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Eeeee tammmm...... Gaga niepocieszona |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Junior Member
|
Gaga juz sie usprawiedliwiam
W soboty od rana mam do poludnia angielski i juz nie podoba mi sie to od jakiegos miesiaca bo sobota byla moim jedynym wolnym dniem A potem mialem spotkanie ze znajomymi z Warszawy.Dzisiaj natomiast wystawialem labradora, natomiast w katalogu widzialem ze "Z Peronowki" zrobilo male "oblezenie" Myslalem, ze dzisiaj jeszcze jakis wilczak sie pojawi, tak goscinnie lub z innych wzgledow, ale niestety nie widzialem. Mam nadzieje, ze we wrzesniu bedzie dane mi Wam pokibicowac. Pozdrawiam i jestem bardzo ciekawy historii z ocena Waszych psow bo na labradorach tez bylo ciekawie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Junior Member
|
Mam jeszcze takie pytanie czy ktos moglby udostepnic zdjecia z tej wystawy???
Z gory dziekuje |
|
|
|
|
|
#27 |
|
VIP Member
|
Hmm..no angielski to angielksi.. niech Ci bedzie...
Foty beda po niedzieli... ja nie mialam aparatu, Joasia musi oetchnac a Margo z Przemkiem dojechac do domu
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
The Grim Reaper
|
Och no... No bo byłem "trochę" zmęczony więc siedziałem sobie na trawie i paliłem papierosy dla rozbudzenia, marząc jedynie o mocnej kawie
|
|
|
#29 |
|
Junior Member
|
Gaga a moze zdradzisz wyniki??? Jaka Twoj szary dostal ocene i opis, oczywiscie jesli moge o to zapytac
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
VIP Member
|
Quote:
DarekS - wyniki beda niebawem , ja moge odpowiedziec za siebie: Cheitan w mlodziezy dostal "co cesarskie-cesarzowi" czyli Zwyciestwo Mlodziezy i co prawda Mlodziezowy Championat Polski zakonczyl tydzien wczesniej ale w Łodzi na zakonczenie dostal deser-pucharek bo stanal na III miesjcu w BISach Juniorow I Grupy
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
The Grim Reaper
|
Ee Cheitan zachowywał się prowokująco to i trzeba było z nim ostrzej pogadać
|
|
|
#32 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
No bo jak tu narażać ukochane zwierzę na wdychanie dymu tytoniowego! Nie mówiąc juz o tym, że duże dawki dymu z papierosów mogłyby przytępić wilczakowi węch i wtedy nici z tropienia Zaraz mnie tu niektórzy palacze "zlinczują" , ale co mi tam ![]() NB Twoje piękne zdjęcie jest na forum "Wilków z Polskiego Dworu"! Poznałam po spodniach |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
The Grim Reaper
|
![]() Ojezu.... Ale ja strasznie wyszedłem No cóż, to jeszcze tylko takie drobiazgi jak matura z wosu, geografii, ustny polski i angielski no i można rzucać w spokoju
|
|
|
#35 |
|
Member
|
TAKICH TRZECH, JAK NAS DWÓCH, TO NIE MA ANI JEDNEGO. EURY i ELIGO - na wystawach na razie w charakterze publiczności
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Member
|
Sorry, dopiero zaczynam kombinować z dołączaniem zdjęć i coś mi się pomyliło; może tym razem będzie dobrze, bo w poście: "TAKICH TRZECH, JAK NAS DWÓCH, TO NIE MA ANI JEDNEGO - EURY i ELIGO" najpierw dołączyłem za małe zdjęcie, a jak chciałem je zmienić na większe, nic z tego nie wyszło
Krzysiek
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Junior Member
|
Konrad spoko ja jeszcze sam nie rozszyfrowalem sztuki "wrzucania" zdjec na forum
No szkoda, ze nie moglem wpasc, mam nadzieje ze we wrzesniu tez sie pojwicie ale juz na ringu. Pozdrawiam A zdjecie calkiem nie zle, a ten dorosly pies to kto??? |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Member
|
Dewi z Peronówki- wielka miłość Eurego od czasu dwóch wystaw: w Nowym Dworze i w Łodzi. Pod logo "Konrad" występują obdarowani pieskiem rodzice Konrada: Danka&Krzysiek.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
The Grim Reaper
|
Ej no z tym zdjęciem to nie jest takie skomplikowane.
1. Wrzucasz zdjęcie np na http://imageshack.us albo gdziekolwiek I tam albo masz już tagi bbcode albo w znacznikach piszesz tak: Code:
|
|
|
#40 |
|
Junior Member
|
Cześć, znowu przepraszająco, że tak późno... ale chciałam napisać, że szalenie było mi miło poznać Gagę, Joasię, Przemka i Daniela !
No bo Margo to w sumie znałam... Utwierdziłam się na tej wystawie się w przekonaniu, że wilczaki to taka moja skryta miłość i jestem ciekawa, co przyszłość (choćby daleka) przyniesie w tym temacie... Zdjęć mam sporo (ale psów, nie ludzi), tylko nie wiem, kiedy je jakoś udostępnię... Ale kiedy to się stanie, to dam Wam znać |
|
|
|
![]() |
|
|