![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
To kto sie wybiera na wystawe do Katowic? bo zamierzam sobie znowu poogladac cudowne wilczaki
![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Jak nic nie stanie na przeszkodzie to pokażę się tam z Fioną, to będzie jej debiut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Moze my?
Ale to zalezy od Margo i Przemka, a nie ode mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Wybieram sie z Eresh i Maxem.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
wygląda na to że konkurencja w Katowicach będzie mała
![]() szkoda by było |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
My Katowice na pewno odpuszczamy...jakos obiekt i mozliwosci brykania po wystawie nie takie.. a szkoda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Czy ktoś wybiera się na wystawe do Katowic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() PSY Klasa Championów 75 Ch.PL. MAX z Litavske Kotliny Klasa Weteranów 76 Ch.PL. CLIF od Bulizniku SUKI Klasa Pośrednia 77 ASTA Agaruv Les 78 Mł.Ch.PL. BELIT Wilk z Polskiego Dworu 79 ERESH z Peronówki Klasa Otwarta 80 AMALKA Agaruv Les 81 BRENDA z Verne Smecky 82 DAPHNE Maly Bysterec 83 FIONA spod Dumbiera 84 MENDY Eden Severu Klasa Championów 85 Ch.PL. BEATRIS Vlci Nadeje
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Margo a tak chcialam Was zobaczyc.. no nic ja bede na pewno obserwowac jak zobaczycie takie male cos z opaska w grochy to to ja
![]()
![]() |
#10 |
Distinguished Member
|
![]()
Marzenka jest chyba z Garudą w Nitrze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Zgadza sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Nie bylo tak zle choc suka kladla sie na ringu na plecach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
Tak, my bylismy w Nitrze
Wlasnie wrocilismy i idziemy spac |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
nie zdyskwalifikowała, a nawet dała medal. dodała że mała powinna startować w młodszej grupie , gdzie medal mógłby być inny ![]() pozyjemy zobaczymy ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Gratulujemy debiutu, ale Rona zauwazyla takie male cos, co niebawem, mam nadzieje, urosnie do porzadnej akcji.
Chodzi oczywiscie o ewidentne lamanie zasad, wytycznych, regulaminow, brak profesjonalizmu i zwyklego szacunku dla wystawcow. Jak juz wszystko bedzie ubrane w calosc to pojdzie do publikacji i tu na forum ![]() I mam nadzieje, ze cos sie wreszcie zmieni... bo co uchodzi szczeniakom, mlodziezy i debiutantom to kompletnie nie uchodzi "wystawowym wyjadaczom".. wiec wypowiadamy wojne ..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
cóż preferuje wychowanie bezstresowe
na co dzień sie nie kładzie, uwielbia za to gonić mnie gdy jadę terenówką po bezdrożach, kto by wtedy miał w głowie trenowanie ringu ![]() a jak by wywalili z ringu to koniec świata by nie nadszedł, trochę przykro by było ale za to szybciej by suka zjadła coś pysznego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
ja do wyjadaczy nie należę więc wojnę mam .....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Alez to nie chodzi o to jak to wyglada. rzecz w tym, ze takie zachowane jest wynikiem CZEGOS. To tylko znak, ze cos sie dzieje. Jesli pies kladzie sie, siada, nie daje dotknac itp to oznacza ze jest spanikowany. I oczywiscie panika moze byc wynikiem albo braku obycia (rzecz absolutnie do naprawienia) albo spapranej psychiki- i tu juz umarl w butach, klops.
![]() Jesli moj pies nie ma obycia wystawowego, tak silnie stresuje sie atmosfera w ringu a mnie sie nie chce tego prostowac poprzez cwiczenia to pytanie po co swojego ulubienca narazam na takie traumatyczne przezycia.. w koncu to moj przyjaciel i skoro mi ufa to nie powinnam mu fundowac takich stresow... Jesli jestem przekonana o wybitnej jakosci hodowlanej swojego psa to oczywiscie takie wystawy maja sens tyle ze w celu zaoszczedzenia zdenerwowania psa- przyzwyczajalabym go do takich sytuacji. Innego wyjscia nie widze ![]() Dlatego warto, chocby i dla innych sytuacji psiaka oswoic (zsocjalizowac) z okolicznosciami niecodziennymi dla naszego stylu zycia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|