|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Wiem że żartowałaś ale skoro to tylko 40minut
to rozumie że jesteś 3 chętna hahahaAle Cię wrobiłam hahahahahahahah |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
A gdzie by tak i o której
Aman + rodzinka z Katowic |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Pogoria odpada tam są tabuny ludzisk i rowerzystów wiem bo sama jestem tam bardzo często (wilczaki miały by co jeść)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Ja znam miejsce w wiosce toporowice są tam pola łąki trochę drzewek nie za dużo i można spokojnie psy puścić niestety nie ma tam wody. Teraz z wodą to będzie problem
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ja też tam nigdy z psem nie byłam. Na mapie wygląda to tak, że park pszczyński dochodzi prawie, że do zbornika łąka. Tak, że za dużo wolnej przestrzeni tzn. na jakąś wędrówkę to tam nie będzie ale może jakaś polana nad zbiornikiem się znajdzie.
Co do miejsca bez wody to nie wiem jak Wasi podopieczni ale Aman w taki upał, jeśli się nie ochłodzi, to wysiada po godzinie a jeśli szaleje to szybciej. Są jeszcze miejsca na jurze gdzie psy mogą się ochłodzić w strumieniu a potem pobiegać po lesie, ale to zdecydowanie byłaby dyskryminacja Bielska. Acha i jeszcze muszę ostrzec, że Aman jest w fazie napastowania wszystkich suczek i cieczka lub jej brak nie mają tu nic do rzeczy, więc jeśli miałoby to przeszkadzać to oczywiście rozumiem i nie poczuję się urażona jeśli wykluczycie mnie z grona zaproszonych na spacer. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Mnie nie przeszkadza ja mam szczeniaczka więc może nie będzie zainteresowany
Może prowodyr heeeee |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Pszczyna byłaby super, Katowice to też 25 minut jazdy, ale jura W Bielsku jest wiele fajnych miejsc gdzie puszczam luzem swoje psy, ale jest to dość nerwowe bo robic tego nie można więc cały czas muszę mieć oczy i uszy szeroko otwarte Swoje psy puszczam na łąkach wokół firmy to kilkadziesiąt pustych hektarów i nawet płynie potok, ale trafia sie dziczyzna i psy mogą pogonić |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nad zalewem Łąka miejsca z dostępem do wody okupują ,,serfiarze,, i
plazowicze a miejsca trudno dostepne wedkarze. |